Bli medlem i Iggesunds Idrottsklubb
Hej alla IIK:are,
Vi som ny styrelsen vill passa på att säga hej och informera om det som är på gång i IIK.

På årsmötet 31 mars 2022 tog våra medlemmar viktiga beslut, det finns sedan årsmötet två separata styrelser som kommer att sköta de olika verksamhetsgrenarna. Styrelsen i Camp Igge kommer att ansvara för camping, arena och personalfrågor medan styrelsen för Iggesunds IK kommer ha hand om den sportsliga och ideella delarna.

Vi ser detta som en väg framåt som kommer att se till att både föreningen och företaget utvecklas i rätt riktning. Det kommer ske ett nära samarbete mellan de två styrelserna. För oss alla har Covid-19 påverkat oss och våra verksamheter och vi är glada att återigen kunna öppna upp för mer aktiviteter på området.

Framtiden
Vi har tack vare tidigare styrelse och andra eldsjälar ett fantastiskt område att utveckla till ett guldkorn som inte bara är för oss Iggesundare, utan för hela Hudiksvalls kommun.

Vi befinner oss just nu i en ekonomisk uppförsbacke och arbetar intensivt för att ha rätt balans mellan att spara och satsa. Vi är tacksamma för att hela föreningen hjälper till från yngsta ungdomsspelare till a-lagsspelare och att det finns en så stark vilja och hjärta som grund i föreningen. Vi vet att det kan vara svårt att göra avkall på det man är van och det man önskar sig men ni visar oss vägen.

Vår målsättning är att bli en ännu bättre förening, företag,
samarbetspart och arbetsgivare.

Vi kommer idag skicka ut medlemsavgiften och det sker från och med i år på ett nytt sätt, läs gärna mer här: Medlemsinformation

Vill du vara med?

Vi vill ha med just dig på den resan vi befinner oss på och du kan bidra genom att bidra med idéer och förslag på hur området kan utvecklas stötta våra lag som spelar och visa att IIK:s hejarklack är den bästa ställa upp som volontär och hjälpa till med området, arenan ellerf otbollen

Hör av dig till iik@iggesundsik.se

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till någon av

oss i styrelsen.

Styrelsen,

Lisa Knutsson Fröjd, ordförande

Maria Vestin

Mikael Andersson

Tommy Forslin

Tomas Backström

Referat: Iggesunds IK - Bergsjö IF
Stabil seger i vårepilogen
2022-07-31 11:36, Herrar
Glada målskyttar efter 3-0 mot Bergsjö. Hasselasonen Tobbe Björk (med sonen Alve) ville såklart klappa dit en boll mot antagonisterna från grannbyn, Jesper Koskinen och Johan Näsman.

Iggarna avslutade våren på bästa sätt genom att besegra Bergsjö hemma på Movallen med 3-0.

Referat: Ilsbo SK - Iggesunds IK
Tuffa tag i Ilsbo - skön vinst till slut
2022-06-29 22:29, Herrar
Johan Näsman (1-2), Jesper Koskinen (1-3) och Dennis Backström (1-1) kvällens målskyttar för Iggarna på Ilsbo IP.

Ett underläge i paus vändes till seger med 3-1 under andra halvleken, ledningsmålet inslaget med endast tre minuter kvar av ordinarie tid. Iggarna kunde sedan hålla undan och även öka på till ledningen på stopptid.

Referat: Iggesunds IK - Bollnäs Kurd IF
Vinst mot Bollnäs Kurd
2022-06-28 21:17, Herrar
Ahmad Alhamid (2-1), Wais Maihanparast (3-1) och Sjölén/Björk/självmål (1-0, han som ev gjorde självmålet ville inte vara med på bild).

Hemmalaget bjöd inte på någon glimmrande tillställning när man tog emot Bollnäs Kurd på onsdagskvällen. Men fasta situationer och en stark målvaktsinsats gjorde att Iggarna tog hem segern med 3-1 till slut.

Referat: Hällbo IF - Iggesunds IK
Kryss i Hällbo
2022-06-22 12:13, Herrar

Hällbo borta blev en tuff uppgift för Iggarna och ett underläge med 1-3 i andra halvleken gjorde att det såg mörkt ut med päng ett tag. Men reducering och kvittering banade väg för en stark slutforcering där ett segermål var ytterst nära.

Medlemslotteriet Maj
2022-06-12 19:35

Vinnare av medlemslotteriet i maj blev nummer 11 som innehas av Erik Svedberg som vinner 2000 kr.

Sidovinsterna var osålda och stannar kvar hos IIK.

Herrar, 31/07 11:36
Herrar, 28/06 21:17