Medlemslotteri April

Sidovinst nr 27 en osåld lott IIK

Jokernr 28, Lars Edvardsson 2000kr

Sidovinst nr 29 en osåld lott IIK

Stort Grattis till Lars som även i mars vann, men då på sidovinst.

Medlemslotteri Mars
2021-04-06 08:18

Sidovinst nr 28 går till Lars Edvardsson som vinner 500kr

Jokernr 29, en osåld lott IIK

Sidovinst nr 30 går till Mia Lindgren som vinner 500kr

Stort grattis!

Ny styrelse för Iggesunds IK efter årsmötet 2021
2021-03-31 19:44

Iggesunds IKs första digitala årsmöte genomfördes den 25 mars.

Sven-Åke Thorsen valdes till ordförande för årsmötet.

Följande styrelse valdes på årsmötet

Ordförande Ronney Olsson

Ledamot Jan-Erik Brunzell

Ledamot Per Gillsäter

Ledamot Lisa Knutsson-Fröjd

Ledamot Tony Eriksson

Suppleant Maria Vestin

Suppleant Mikael Andersson

Suppleant Niclas Hedlund

Valberedning

Joel Nordkvist och Stig Andersson

En verksamhetsplan för 2021-2022 fastställdes på årsmötet, som den valda styrelsen har att arbeta med under 2021-2022

Några exempel ur verksamhetsplanen är:

• Iggesunds IK ska vara en förening för alla Iggesunds bor och medborgare i närområdet.
  • Iggesunds IK ska utveckla samarbeten med myndigheter, föreningar och företag för att stärka föreningens samhällsnytta.
  • Fokus bör vara att skapa en transparant förening och utveckla idrott för ungdomar och aktiva medborgare.
  • En verksamhetsplan med värdegrund och vision ska arbetas fram för föreningen Iggesunds IK och Camp Igge AB
  • Natur och Idrottsturism är en tillväxtbransch som Iggesunds IK har bra förutsättningar att utvecklas och bli en stark aktör på marknaden. Styrelsen ska följa upp affärsplanen som är presenterad för Hudiksvalls kommun.

Vi hoppas att fler ungdomar, ledare och samhällsintresserad vill vara med att utveckla Iggesunds IK och Camp Igge.

Vi vill tillsammans med företag, föreningar och medborgare utveckla Ankarmon till att bli en mötesplats för för alla.

Vi välkomnar ALLA medborgare och samhällsintresserad som vill vara med i föreningen för att utveckla Iggesunds IK, Camp Igge och Ankarmo.

Erbjudande från Intersport
2021-03-19 18:29

Nu erbjuder vi alla föreningar en bra möjlighet att få in lite extra slantar till sina lag kassor och tjäna 100:- per såld tröja

Man kan enkelt sprida QR koden i sina social kanaler och går man via den så kommer man till ett Google dokument där man enkelt fyller i alla sina uppgifter på beställningen

Iggesunds IKs nya föreningskläder i webbutiken
2021-03-19 18:19

Nu är fotbollssäsongen igång och det är dags att förnya fotbollgarderoben med nya föreningskläder från CRAFT och Intersport. Gör enkelt era beställningar via denna länk https://team.intersport.se/iggesunds-ik eller via ’klubbkläder’ här på hemsidan.

Storlekar finns att prova på Intersport Hudiksvalls butik och leveranstid är 4-6 dagar efter lagd beställning. Glöm ej att logga in som Club Intersport medlem för att ta del av bättre pris.

2021-03-01 12:20
Sidovinst på nr 3, Mikael Andersson som vinner 500kr
Joker Nr 4, Sune Nilsson som vinner 2000kr
Sidovinst på nr 5- Tyvärr osåld lott.

Stort grattis!

Damer, 15/04 20:33