Referat: Iggesunds IK - Kilafors IF
Vinst mot Kilafors
2022-05-17 07:42, Herrar
Jesper, Koskinen (1-0), Christian Brolin (3-1) och Mikael Andersson (2-1) var lördagens målskyttar.

Division 4 rullar vidare i rena Premier Leauge tempot. Ny match och ny seger för Iggarna hemma mot Kilafors på lördagen. Ingen vidare prestation som helhet men tre friska poäng in på konto blev dagens största glädjeämne.

Referat: Näsvikens IK - Iggesunds IK
Seger!
2022-05-12 07:54, Herrar
Målskyttarna på Tunet, Christian Brolin, Wais Maihanparast och Lars Skärpe.

I tredje omgången så kom Iggarnas första seger efter 3-1 borta mot Näsvikens IK i säsongens andra kommunderby. Återigen hamnar man i ett tidigt underläge men denna gång lyckades Iggarna vända på steken och segern var i slutändan odiskutabel.

Referat: Iggesunds IK - Strands IF
Förlust i hemmapremiären
2022-05-09 07:43, Herrar
Tvärstopp för Iggarna hemma mot Strand. Foto Christina Bodén

Det blev förlust med 1-3 när Iggarna för första gången denna säsong entrade Movallen. Bortalaget Strands IF tog rättvist hem alla tre poängen i säsongens första derby.

Referat: Bergsjö IF - Iggesunds IK
En poäng i seriepremiären
2022-05-05 06:54, Herrar
Säsongsdebuterande Baris Avci gjorde en stormatch i målet och var starkt bidragande till att en poäng kom med hem till Iggesund.

Det blev till delad pott 1-1 när Iggarna gästade Råsjövallen och hemmalaget Bergsjö IF i premiären av division 4 Hälsingland. Ett resultat som får ses som rättvist sett över 90 minuter även om chanser att avgöra fanns från båda håll.

Herrar
Stöd Iggarna - köp ditt årskort idag!
2022-04-26 20:12, Herrar

Den 7e maj är det äntligen dags för hemmapremiär!
Stöd oss genom att köpa årskort till alla hemmamatcher! ⚽️

Då har ni inträde till alla elva hemmamatcher under säsongen till priset av fyra matcher(!!)

Enklast köper du med Swish till 123 351 43 12 eller använder QR-koden på bilden och märker med ”Årskort” samt namn.

Tack för ert stöd och välkommen till Movallen i sommar!

Nya styrelser för IIK och Camp Igge
2022-04-03 14:26

På årsmötet tog medlemmarna beslut om några förändringar i struktutren för Iggesunds IK och Camp Igge AB.

Dels beslutades att två separata styrelser kommer sköta de olika verksamhetsgrenarna. Styrelsen i Camp Igge kommer att ansvara för camping, arena och personalfrågor medan styrelsen för Iggesunds IK kommer ha hand om den sportsliga ideella delen.

De nya styrelserna kommer bestå av följande personer:

Camp Igge

Jonas Borg, ordförande