Bli medlem i Iggesunds Idrottsklubb
Hej alla IIK:are,
Vi som ny styrelsen vill passa på att säga hej och informera om det som är på gång i IIK.

På årsmötet 31 mars 2022 tog våra medlemmar viktiga beslut, det finns sedan årsmötet två separata styrelser som kommer att sköta de olika verksamhetsgrenarna. Styrelsen i Camp Igge kommer att ansvara för camping, arena och personalfrågor medan styrelsen för Iggesunds IK kommer ha hand om den sportsliga och ideella delarna.

Vi ser detta som en väg framåt som kommer att se till att både föreningen och företaget utvecklas i rätt riktning. Det kommer ske ett nära samarbete mellan de två styrelserna. För oss alla har Covid-19 påverkat oss och våra verksamheter och vi är glada att återigen kunna öppna upp för mer aktiviteter på området.

Framtiden
Vi har tack vare tidigare styrelse och andra eldsjälar ett fantastiskt område att utveckla till ett guldkorn som inte bara är för oss Iggesundare, utan för hela Hudiksvalls kommun.

Vi befinner oss just nu i en ekonomisk uppförsbacke och arbetar intensivt för att ha rätt balans mellan att spara och satsa. Vi är tacksamma för att hela föreningen hjälper till från yngsta ungdomsspelare till a-lagsspelare och att det finns en så stark vilja och hjärta som grund i föreningen. Vi vet att det kan vara svårt att göra avkall på det man är van och det man önskar sig men ni visar oss vägen.

Vår målsättning är att bli en ännu bättre förening, företag,
samarbetspart och arbetsgivare.

Vi kommer idag skicka ut medlemsavgiften och det sker från och med i år på ett nytt sätt, läs gärna mer här: Medlemsinformation

Vill du vara med?

Vi vill ha med just dig på den resan vi befinner oss på och du kan bidra genom att bidra med idéer och förslag på hur området kan utvecklas stötta våra lag som spelar och visa att IIK:s hejarklack är den bästa ställa upp som volontär och hjälpa till med området, arenan ellerf otbollen

Hör av dig till iik@iggesundsik.se

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till någon av

oss i styrelsen.

Styrelsen,

Lisa Knutsson Fröjd, ordförande

Maria Vestin

Mikael Andersson

Tommy Forslin

Tomas Backström

Medlemslotteriet September
2022-09-26 13:47

Det vinnande numret denna månad var 41, vilket är ett osålt nummer så vinsten går åter till IIK.

Även båda sidovinsterna går åter till IIK.

Passa på att säkra upp ert turnummer och hör av er till iik@iggesundsik.se

Medlemslotteriet augusti
2022-09-02 10:43

Vinnare var nummer 22: Kent Nilsson som tar hem 2000kr. Sidovinsterna var osålda lotter och stannar hos IIK.

Medlemslotteri Juni & Juli
2022-08-30 15:26

Lite sent, men här är vinnarna av medlemslotteriet för juni och juli månad.

Juni

Nummer 06: Conny Kalander 2000 kr, sidovinsterna är osålda nummer som går åter till IIK.

Nummer 18: osålt nummer, 500kr i sidovinst till Susanne Jansson

Herrar
Referat: Iggesunds IK - Delsbo IF
Seger i toppmötet!
2022-08-26 06:55, Herrar
Målskyttarna i blötan, Johan Näsman (3-1), Johan Brolin (2-0) och Wais Maihanparast (1-0).

Iggarna gjorde en mycket gedigen insats i toppmötet med Delsbo IF och kunde vinna med stabila 3-1 på Movallen.

Herrar
Referat: Kilafors IF - Iggesunds IK