Referat: Näsvikens IK 2/ IF Team Hudik 2 - Högs SK / Iggesunds IK
Positiv känsla trots förlust
2024-06-13 14:58

Matchen igår var otroligt spännande.
Det var lika mycket spel åt båda hållen & det var väldigt jämnt.

I 41 minuten får Näsviken med sig en straff & där med 1-0.

Vi tappar det aldrig utan fortsätter hålla i & krigar på som ett lag.
Vi får till några målchanser men den sista procenten saknas för att få dit den.

Vi utvecklas verkligen mer & mer för varje match. Vi höjer tempot, lär oss vart vi har varandra & det vi tränat på börjar sitta ordentligt. 😃

Matchens Viking - Oliwia Knutar, som med sin otroliga uthållighet som springer upp & ner & krigar där på ytterkanten. Hon ger aldrig upp! 🔥 💪🏼

Referat:  Trönö IK / Norrala IF - Högs SK / Iggesunds IK
Hedersam förlust i Norrala
2024-05-30 13:48

Matchen mot Trönö/Norrala blev en jämn batalj.
Det var bara en tidsfråga innan nåt av lagen skulle sätta bollen i mål.
Vi startar andra halvlek med 0-0, men i 48 minuten gör Trönö/Norrala ett mål.

Dom sårbara minutrarna strax därefter tappar vi det lite & Trönö/Norrala får rulla sitt spel. Det tar ett tag innan vi kommer igen, men efter en stund taggar vi till & höjer tempot.
Vi ger verkligen inte upp & kämpar för varandra som ett lag. ❤️🤍💙

Matchen slutar 1-0 till Trönö/Norrala, en sur förlust såklart. Men vi spelade otroligt bra & det var en riktigt trevlig match. 😃

Tack till Willma, Klara & Edith som kunde ställa upp, vilka krigare ni är! 🤩

Och så har vi matchens viking som den här gången gick till en fantastisk krigare som gör allt hon kan för att försvara vårat mål - Mimmi Klang 👏🏼👏🏼😍

Referat: Högs SK / Iggesunds IK - Harmångers IF
Trist återkomst till Movallen
2024-05-27 22:05

Det blev en trist återkomst till Movallen för damerna. Slutsiffrorna skrivs 0-5 till Harmångers fördel som verkligen utnyttjade sin fart och storlek.

I första halvlek spenderar vi mest tid i deras straffområde men är lite uddlöst i sista tredjedelen. Istället åker vi på Harmångers livsfarliga kontringar som straffar oss hårt.

I andra halvlek spelar vi mycket bättre men då är det Harmånger som befinner sig mest på vår planhalva. Det är också här vi har bud på 1-2 mål men skärpan fanns inte där denna gång.

Vi känner ändå att vi får med oss viktiga erfarenheter varje match och snart kommer det att lossna målmässigt för oss. Matchens viking tilldelas Matilda för ett ständigt kämpande i backlinjen där hon gjorde sitt yttersta för att mota bort Harmångers ständiga attacker på kanten.

Avslutningsvis vill vi tacka all publik som kom till Movallen denna soliga kväll. Erat stöd betyder oerhört mycket 🙏

Referat: Högs SK / Iggesunds IK - Näsvikens IK 2/ IF Team Hudik 2
Förlust i seriepremiären
2024-05-08 18:43

Då var seriepremiären 2024 avklarat och det blev en känslomässig berg-och-dalbana för alla i slutet av andra halvlek.

Iggarna är tillbaka på damsidan!
2024-04-09 18:12

Vi är väldigt glada att i år åter kunna erbjuda spel för seniorer inte bara för herrar utan även för damer på Movallen 2024.

Damverksamheten vilar
2021-04-15 20:33

Tyvärr har IIK för tillfället inget aktivt damlag i seniorserierna.

Vi jobbar för att snart ha ett aktivt lag igen så snart vi har möjligheten, skulle du vara intresserad av att engagera dig kontakta gärna någon i styrelsen.