SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Östavalls IF
1 - 0
Iggesunds IK
Östavalls IF1 - 0Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 augusti, 14:00
Plats:Skogsvallens IP
Tävling:
Matchnummer: 000082146
Samling:13:00
Tungt fall i Östavall
2019-08-31 17:28
En på förhand tuff match visade sig bli just det. Hemmalaget stod lågt och var duellstarka och Iggarna tappade energi i andra halvleken.
Iggarna började dåligt och överlät initiativet till hemmalaget första 15. Klar uppryckning sista 30 då man styr händelserna på planen och gör många fina aktioner dock utan riktig kvalité i sista tredjedelen. Ja ni ni har hört det förut...

Andra halvlek blir vi rätt energilösa och då träder även domaren in i huvudrollen när han tilldömmer Östavall en straff som dom nog måste betala gåvoskatt för. Deras spelare nickar mot stolproten, Dalle gör en grym räddning och tippar till hörna, deras spelare fullföljer löpningen och kolliderar (när bollen redan är död) med Dalle. Domaren dömer straff...

Iggarna försöker lyfta upp men Östvall gör det bra och står rätt och vinner alla 50/50-dueller. Vi skulle dock få våran chans när vi får en straff i den 90:e minuten som också kändes billig skall erkännas, dock så tror jag domaren gjorde rätt där. Deras målvakt slänger sig framför fötterna på Norman och tar bollen, men kollision uppstår. Målvakt har dock bollen och spelet blåses ej av. Deras mittback kommer farande och knuffar ikull Norman i straffområdet. Domaren dömer straff. Kändes väldigt märkligt men om ni tänker på Danmark - Sverige så får Sverige straff sedan en dansk slagit en svensk i magen (sen kom den där dåren inrusande men det är en annan historia). Så möjligt att domaren gjorde rätt där.

Nu spelade det ingen roll eftersom målvakten räddade Normans straff. En poäng hade varit skön naturligtvis men nu blev det noll och det berodde inte på en missad straff. Vi kommer inte upp i nivå alls idag. 

+++ Andreas Dahlström - stabil matchen igenom och den som höll Iggarna 
++ Dennis Backström - pigg och löpstark. Fortsätter sin fina form.
kvar i matchen i andra halvlek.
+ Andreas Rodin - höll ihop det på mitten. 

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook