Referat: Forsa IF - Iggesunds IK
Stabil seger mot Forsa
2023-09-09 09:28
Wais Maihanparast, Micke Andersson och Ahmad Alhamid hittade nätet på Åkernäsparken.

Iggarna hittade segermelodin igen och hade inga större problem att vinna mot Forsa IF på Åkernäsparken. 3-0 skrev segersiffrorna till efter 2-0 i halvlek.

Referat: Iggesunds IK - Delsbo IF
Förlust mot Delsbo
2023-08-28 21:20
Jonte Koskinen en av dagens bästa Iggare. Foto Peter Scott

Det blev förlust i kommunderbyt mot Delsom med 2-3 efter 0-1 i paus.

Referat: Hällbo IF - Iggesunds IK
Seger efter sent avgörande
2023-08-26 07:34
Iggarnas målskyttar Dennis Sjölén och Pelle Lööf tillsammans med hunden Danne (döpt efter Robbans bror).

Det satt långt inne men med kvarten kvar kunde Iggarna genom kapten Dennis Sjölén spräcka nollan. Pelle Lööfs kyla i slutminuten när han rullade in tvåan gjorde att den stora skaran tillresta Iggare kunde pusta ut och njuta av ännu en seger.

Referat: Iggesunds IK - Strands IF
Seger i derbyt!
2023-08-16 21:20
Målskyttarna i derbyt, Dennis SJölén och Jonte Koskinen flankerar tvåmålsskytten Pelle Lööf.

Iggarnas starka trend håller i sig och denna gång var det ständige trätobrodern Strands IF som fick kröka rygg på Movallen i en match som Iggarna till slut vann med 4-1.

Referat: Ljusdals IF - Iggesunds IK
Stark insats gav ny seger!
2023-08-08 21:23
Foto Anders Forselius

En lite trög inledning med mål i baken efter 7 minuter vändes till 75 starka minuter och fyra baljor framåt till en 4-2 seger.

Referat: Iggesunds IK - Rengsjö SK
Seger mot Rengsjö!
2023-08-07 07:57
Christian Brolin gjorde två mål och Alvin Brisvåg ett när Iggarna vann på Movallen mot Rengsjö. Det fjärde målet var ett självmål.

Iggarna gjorde processen kort med Rengsjö på Mpvallens höstpremiär. Två mål i vardera halvlek gjorde att matchen slutade 4-0 och om det finns inte så mycket mer att säga än att det var i underkant.