SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sund IF
2 - 2
Iggesunds IK
Sund IF2 - 2Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 09 augusti, 19:00
Plats:Malands IP
Tävling:
Matchnummer: 000082127
Samling:18:00
Oavgjort mot Sund
2019-08-09 21:52
Med mindre än minuten kvar kom Iggarnas kvittering i den svåra bortamatchen mot Sunds IF på Malands IP. Det var dock ett missnöjt bortalag som satte sig på bussen hem, lite kände man nog att man slarvat och inte gjort jobbet ordentligt vilket kostade två poäng.
Det kärvade rejält redan innan matchen för Iggarna. Mathias Svärd fick kasta in handduken på uppvärmningen. Som tur var var Andreas Dahlström tillbaka i spel så Dalle hoppade in förtjänstfullt mellan stolparna. Det hade dock inte krånglat klart där, efter 20 minuter så tvingades både Thomas Sundberg och Viktor Jansson till byten när deras ryggar satte stopp för mer spel.

Första halvlek präglades av slarv och dåligt hemjobb från Iggarnas sida och med lite otur kunde Sund gjort fyra mål. Nu stannade det vid ett och Iggarna lyckades på stopptid kvittera genom Wais som snyggt smekte in bollen.

Uppryckning i andra? Ja men inte på önskad nivå. Iggarna parkerade planhalva och skapade halvchanser utan att få till ett ledningsmål. Sund sticker upp först efter 25 minuter och då lyckas man göra 2-1 direkt. Ny kvitteringsjakt som återigen blev lyckad när Anders Fridlund sätter kvitteringen i 90:e minuten. Frispark som skarvas och som Fridlund är först på och trycker dit. 

Skönt med en poäng men tanke på att insatsen var långt ifrån 100%. Ingen idé till djupare analyser utan vi nöjer oss med att konstatera att vi kan bättre.

+++ Dennis Sjölén - kaptenen en av få som stod att känna igen. Dominant.
 ++ Dennis Backström - krigade på och visade återigen jävlaranama. 
   + Andreas Rodin - stark som vanligt på mitten.

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook