SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iggesunds IK
2 - 3
IF Älgarna
Iggesunds IK2 - 3IF Älgarna

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 juni, 14:00
Plats:Movallen
Tävling:
Matchnummer: 000082100
Samling:13:00
Slarv fällde Iggarna
2019-07-05 23:41
En riktig snyting mitt i solar plexus blev det när Iggarna mycket onödigt tappade alla poängen mot IF Älgarna hemma på Movallen.
Iggarna startade starkt och ledningsmålet lät inte vänta på sig. Niklas Norman höll sig framme och stötte in Christian Brolins inlägg med bröstet efter knappa fem minuter. Sen började det krångla och det var tyvärr domarteamet som bjuder in Älgarna i matchen genom att först skänka en frispark nere vid kortlinjen som man gör mål på men som döms bort, troligen för offside som huvuddomaren tog.

Otakten fortsatte både för Iggarna och domarteamet. Strax senare så kommer Älgarna där man kör över Chippen utan åtgärd från de svartklädda och får därmed frilejd mot målet och kan runda Svärd som hamnat på mellis. Därefter får deras kantspringare drömträff och 1-2 borrar sig in krysset.

Efter paus så hinner man knappt starta matchklockan innan samme kantspringare slår ett inlägg som seglar in vid bortre stolpen och 1-3. Motlut de lux naturligtvis. Inbytte Wais reducerar i minut 70 och i minut 80 kommer kvitteringen genom Fridlund tror alla. Men domarteamet lyckas få det till offside på något okänt sätt. Närmare än så kommer man inte och Älgarna kan hålla undan i slutminuterna.

En mycket onödig förlust och det visar sig än en gång i denna serie att ingenting kommer gratis utan det krävs en bra prestation varje match om man vill vinna. Vi får hoppas Iggarna plockar fram det som krävs i vårens sista omgång, hemma på lördag mot Ope IF.

+++ Dennis Backström - tillbaka efter skada och så länge orken höll dagens bäste Iggare.
++ Jonas Karlsson - fortsätter sin uppåtgående trend. Får poängen främst för sin andra halvlek.
+ Andreas Rodin - svår att förbise när det skall delas ut poäng. Kämpade och slet i vanlig ordning och höll hop allting på mitten.

<< Tillbaka

 
 
Twitter