SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lucksta IF
0 - 4
Iggesunds IK
Lucksta IF0 - 4Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 20 juni, 19:30
Plats:Sörforsvallen
Tävling:
Matchnummer: 000082096
Samling:18:30
Seger mot Lucksta - hattrick av Norman
2019-06-21 01:31
Målmaskinen!
Iggarna smygstartade midsommarfirandet på bästa sätt genom att vinna bortamatchen mot Lucksta IF med 4-0 efter ledning med 1-0 i paus. I andra halvleken lossnade det för målmaskinen Niklas Norman som slog till med ett hattrick.
Detta var annars en match som Iggarna enligt tränare Jonas Höglund skulle avgjort redan före paus men utöver Andreas Rodin nick efter hörna så uteblev målen.

- Vi skapar gott om chanser för att stänga matchen redan till paus men vi bränner några riktigt bra lägen. I andra halvlek så kommer utdelningen retroaktivt kan man säga även om vi kostar på oss missa en straff. Men vi gör en gedigen match rakt igenom och kul att se bredden i truppen, sa en nöjd Höglund och delade ut följande plus:

+++ Niklas Norman - Tre mål, lika intensiv i 90 + tillägg. Missar några lägen men kör hela vägen och gör alltid sina mål.
++ Jonas Karlsson - effektiv i alla aspekter. Blir allt bättre.
+ Dennis Sjölén - rejälast i serien, ohyggligt stark i sitt duellspel.

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook