SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ope IF
0 - 1
Iggesunds IK
Ope IF0 - 1Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 17:00
Plats:Jämtkraft Arena
Tävling:
Matchnummer: 000082018
Samling:16:00
Skön vinst mot Ope - årets mål av Chippen?
2019-04-28 20:10
Iggarna gästade fina Jämtkraft Arena där hemmlaget Ope IF tog emot i ett soligt Östersund. En jämn första halvlek följdes av en stark andra halva av de för dagen blåskrudade Iggarna. Målet kom till slut och man kan lungt säga det var matchenss behållning när THomas "Chippen" Sundberg dundrade in segermålet på hörna i mågot som är en kandidat till årets mål.
Första halvlek som sagt rätt jämn där hemmalaget trillade boll rätt fint. Iggarna kom inte upp i nivå i sitt offensiva spel men försvarsspelet var återigen stablit och Ope tilläts inte skapa några farligheter. 0-0 i paus och det kändes som att Iggarna hade en eller två växlar till att slänga in framåt.

Det gör man också i den andra halvleken och man trycker tillbaka hemmalaget rejält långa stunder och skapar i större utsträckning fler hel och halvchanser än tidigare.

I minut 77 för Iggarna en dubbelhörna där den Jonas Karlsson sköt in sig på den första för att servera en perfekt macka mot bortre ytan där Chippen möter med en helvolley som borrar sig in stenhårt i bortre krysset. Mycket snyggt! Och i det läget fullt rättvist.

Iggarna kan därefter spela av matchen utan att Ope för skapa några större farligheter. En skön vinst där alla verkligen är med och bidrar och som verkligen stärker gruppen inför kommande utmaningar.

Dagens plus blir det hårt om då som sagt alla bidrog, men så här blir det:

+++ Thomas Sundberg - kaptenen klev inte bara fram och avgjorde matchen utan bidrog starkt men resolut och stabilt spel matchen igenom.
  ++ Lukas Nilsson - den lille snajdaren har kommit mer och  mer på slutet och idag kändes ett tag som han var överallt på mitten. Bra med boll och många bra beslut.
    + Mattias Pousard - följde upp den fina insatsen från DM med en mycket bra division 3 debut. Följsam, snabb och stabil och kompletterar Chippen bra.

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook