Samling:13:00
Seger i höstpremiären!
2018-08-04 18:46
Dagens målskyttar! Tobias Björk (2-0) och Niklas Norman (1-0 och 3-0).
Iggarna tog en klar och säker 3-0 seger i höstpremiären hemma mot Arnäs efter 2-0 i paus. En starkt genomförd match där jämnheten imponerade mest tillsammans med ett solidt försvarsspel.
Iggarna satte fart framåt och förlade spelet från start till Arnäs planhalva men de riktigt heta var de sparsamt med. Emil Hallberg hade ett skott strax utanför framspelad av Viktor Jansson som noterat som den hetaste till minut 36.

Tobias Björk sätter ut bollen till Dennis Backström som slår ett inlägg mot första  stolpen som Niklas Norman tar med i farten och vräker mycket snyggt upp i nättaket.

Och strax innan paus var det dag igen för utdelning. Emil Hallbergs inspel från kanten når André Eliasson som drar på ett tungt skott som målvakten inte kan hålla och på returen är Tobbe Björk framme och slår in 2-0 från nära håll.

Andra halvlek ser i stort sett ut som den första förutom att Iggarnas heta chanser är fler. Men bollen ville inte in förrän i 86 minuten då inbytte och mycket pigge Johan Näsman tar sig runt på högerkanten och snyggt serverar Normans hans andra för dagen och 3-0.

Vi ha pratat om att jämna ut prestationerna i matcherna och matchen i dag var ett klart fall framåt i den riktningen. Nu väntar en träningsvecka innan vi tar oss an Kubikenborg hemma nästa lördag.

+++ Dennis Sjölén - bäst i en stark backlinje och bäst på plan.
  ++ Viktor Jansson - offensiv motor som var ett ständigt orosmoment för motståndarna.
    + Niklas Norman - två nya mål och pigg och energisk matchen igenom.