SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iggesunds IK
1 - 1
Anundsjö IF
Iggesunds IK1 - 1Anundsjö IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 10 maj, 14:00
Plats:Movallen
Tävling:
Matchnummer: 000082022
Samling:13:00
Kämpainsats gav poäng
2018-05-10 16:47
Den riktiga hemmapremiären på ett stålande Movallen bjöd på en jämn match mellan två starka lag och den delade poängen via resultatet 1-1 för betraktas som rättvist.
Aunundsjö inledde starkast och hade tryck i inledningen av matchen. Iggarna satsade på omställningar som mest resulterade i korta anfall. Efter 20 minuter så tar Iggarna tag i spelet och tar över mer och mer. Emil Hallberg har ett jätteläge när han skjuter över från nära håll och Dennis Backström rinner igenom men domaren väljer avbryta fördelen och blåser frispar till Iggarna istället.

Ledningsmålet för Iggarna kom på straff i den 45 minuten. Joel Hallberg skall gå upp och nicka in en hörna, blir neddragen och domaren tvekar inte. Anders Fridlund stänkte in elvametaren i krysset och Iggarna gick till paus med 1-0.

Andra halvlek utvecklas till en kamp där inget av lagen viker ner sig. Anudsjös kvittering kommer i minut 58. Inlägg från höger och en väldigt omarkerad spelare vid första stolpen kan nicka in kvitteringen.

Resten av matchen så försöker båda lagen att gå för segern. Dock börjar första matchen på naturgräs ta ut sin rätt och det blir lite trötta ben. Iggarna fortsätter spela på omställning och skapar några halvlägen medans Anundsjö kommer med mycket inspel in i boxen. Båda försvaren hade dock koll på händelserna och matchen slutar rättvist 1-1.

Nu är det snabba ryck. Match redan på lördag igen, Svartvik borta.

+++ Joakim Wiklund - skönt ha Jocke tillbaka efter skadan senast. Jobbade och vann boll. Nyttig.
  ++ Robin Eliasson - andra matchen som mittback. Rejäl och resolut och några viktiga brytningar.
    + André Eliasson - startade som 10:a och var stark och oöm hela matchen.

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook