SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iggesunds IK
3 - 1
Stugsunds IK
Iggesunds IK3 - 1Stugsunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 12 juni, 19:00
Plats:Movallen
Tävling:
Matchnummer: 080101045
Samling:18:00
Arbetsseger mot Stugsund
2024-06-17 21:13
Matchvinnarna Aram Khalill (2-1, 3-1) och Emil Forslund (1-0).

Det var blåstället på för det vitblå eleganterna som gällde hemma mot Stugsunds IK. Efter en solid arbetsinsats och två matchavgörande mål av Aram Khalill i den andra halvleken kunde Iggarna låta alla tre poängen stanna på Movallen.

– En okej match från vår sida. Vi försöker spela men kommer inte in bakom så mycket i första. Stugsund avslutar första halvlek bäst. I andra får vi till tempoväxlingarna bättre och får dem att vända sig om i försvarsspelet, kommenterade Iggesunds tränare Daniel Doverlind till HT-roboten.

 

Det går absolut att instämma i DD´s resonemang. En mindre bra avslutning av första halvlek följdes av en kanonstart i andra med mål redan i första spelminuten när Aram Khalill bombade in dagens första. Efter det kontrollerade Iggarna matchen bra och kunde utöka när Aram nästan gör en kopia av sitt första mål fram till 3-1.

 

Stugsund hotar på slutet med inläggsfrisparkar och André Pettersson får sträcka ut och göra en fin räddning på ett närskott. Men Iggarna kan spela av matchen och vinna rättvist till slut i vad som för betecknas som en arbetsseger.

 

+++ Aram Khalill - framspelare till 1-0. Bombade själv in 2- och 3-1. Svårstoppad när han är på detta humöret.


++ Wais Maihanparast
- en liten högre utgångsposition gynnar den lille snidaren. Hade ett finger med med andra assist till ett par av målen.


+ Jonathan Koskinen
- gnuggade på bra på mitten. Hög arbetskapacitet och moral.


<< Tillbaka

 
 
Facebook