SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Näsvikens IK
2 - 1
Iggesunds IK
Näsvikens IK2 - 1Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 23 maj, 19:00
Plats:Tunet, Näsviken
Tävling:
Matchnummer: 080101027
Samling:18:00
Förlust på Tunet
2024-05-26 20:38
Matchen präglades av många kampmoment, här Iggarnas Jonte Koskinen mot Näsvikens Fredrik Nilsson. Foto Christina Bodén

Det fortsätter hacka för Iggarna i inledningen av fyran. Näsviken borta brukar vara jämna tillställningar och denna gång var det hemmalaget som hade marginalerna med sig och kunde vinna med 2-1 efter 1-0 i paus.

Tyvärr tvingas vi återigen konstatera att målen Näsviken får göra är i kategorin bjudningar. När Näsviken gör 2-0 en bit in i andra halvlek så hade man haft en målchans som man dessutom brände. Ta detta i kombination att Iggarna får jobba oerhört hårt för att skapa sina chanser och mål så förstår ni att det krävs något extra för att vinna macher.

 

Spelet ute på plan är helt ok stundtals men det blir passivt och idéfattigt när man närmar sig  straffområdet. Dessutom hade man en naiv tanke att spela sig genom nästan varje gång något planen definitivt inte bjöd in till. De gånger man hotade och som även skapade målet var när man sätter en längre boll, vinner andra bollen, Sicker den bakom backlinjen och spelar in den. Tyvärr hände det alldeles för sällan och det riktiga trycket i slutforceringen uteblev. 

 

Nya tag på torsdag då det äntligen är hemmamatch och riktig hemmapremiär och dessutom derby mot Strand, något att se fram emot!

 

+++ Mattias Pousard

++   Jonathan Koskinen

    Dennis Backström


<< Tillbaka

 
 
Facebook