SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kilafors IF
2 - 2
Iggesunds IK
Kilafors IF 2 - 2Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 15 maj, 19:30
Plats:Knöttas, Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 080101017
Samling:18:30
Kryss på Knöttas
2024-05-21 21:17
Lagkapten Backström slog till på Knöttas med enligt egen utsago ett drömmål som betydde 1-0 i matchen.

Kvarten från helvetet finns kvar och återigen dök den upp under andra halvleken när Iggarna tappade en kassaskåpssäker tvåmålsledning till 2-2 vilket också blev matchens slutresultat.

Det kan säga direkt, Iggarna gör ingen stormatch på klassiska Knöttas men skaffar sig en betryggande ledning med 25 minuter kvar att spela och det skall räcka för att stänga matchen. Men det gå verkligen troll i dom andra halvlekarna, eller rättare sagt det går troll i skallarna på Iggarna som börjar hitta på saker utanför manus i egen regi vilket återigen tränare Daniel Doverlind tvingades konstatera efter matchen.

 

– Vi gör en rätt tempofattig första halvlek. Höjer oss i andra och gör 2-0 och där känns matchen klar. Tyvärr hittar sätt att förlora matcher. Nu behöver vi vända den formeln och då hitta vägar till att vinna matcher, sa Doverlind till HT-roboten.

 

Det är bara att instämma. Direkt efter 2-0 släpper Iggarna till reduceringen och innan helveteskvarten var över även kvitteringen till 2-2. Båda målen i kategorin onödiga. Ett slarvigt och onödigt poängtapp och nu blir det lite press att ta årets första vinst mot Ljusdal borta på lördag. 

 

Vi fick som lite plåster på såren se en kandidat till årets mål. Dennis Backström ledningsmål i första halvleken blir vår första kandidat i vår nyinstiftade tävling "Årets mål 2024". Men hur snyggt var Backas mål undrar ni? Kolla själva här

 


<< Tillbaka

 
 
Facebook