SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iggesunds IK
4 - 1
Strands IF
Iggesunds IK4 - 1Strands IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 11 augusti, 19:00
Plats:Movallen
Tävling:
Matchnummer: 080101092
Samling:18:00
Seger i derbyt!
2023-08-16 21:20
Målskyttarna i derbyt, Dennis SJölén och Jonte Koskinen flankerar tvåmålsskytten Pelle Lööf.

Iggarnas starka trend håller i sig och denna gång var det ständige trätobrodern Strands IF som fick kröka rygg på Movallen i en match som Iggarna till slut vann med 4-1.

– Spelarna gör en stabil match i dag. Vi har en liten svagare period i början av andra men när vi gör 2–1 snabbt efter deras kvittering så lyfter vi igen. Med en utvisning på det så går det vår väg, kommenterade Iggarnas tränare Daniel Doverlind efter matchen till HT-sporten.

 

Och det var en analys som det går att instämma i. Förutom en liten dipp i början av andra halvlek så var det Iggarna som hade matchen i sin hand denna gång. Strands kvittering replikerades inom en minut och därefter rullade det på med chanser som även omsattes i ytterligare två mål.

 

Svårt dela ut betyg även denna gång då alla var med och bidrog precis som man gjort dom senaste matcherna men så här får det bli:

 

+++ Dennis Sjölén

Målskytt till viktiga 1-0 och en för övrigt mycket solid insats. Gigant i backlinjen.

 

++ Alvin Brisvåg

Inga mål från "Der Bomber" denna gång men väl tre assist. Grym arbetsinsats, verkligen slet åt sig bollarna i straffområdet och serverade på silverfat.

 

+ Pelle Lööf

Varvat upp ordentligt på slutet och nu kom även målen. Spelar smart och ligger rätt både offensivt och defensivt nu.


<< Tillbaka

 
 
Twitter