SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iggesunds IK
4 - 0
Rengsjö SK
Iggesunds IK4 - 0Rengsjö SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 02 augusti, 19:00
Plats:Movallen
Tävling:
Matchnummer: 080101082
Samling:18:00
Seger mot Rengsjö!
2023-08-07 07:57
Christian Brolin gjorde två mål och Alvin Brisvåg ett när Iggarna vann på Movallen mot Rengsjö. Det fjärde målet var ett självmål.

Iggarna gjorde processen kort med Rengsjö på Mpvallens höstpremiär. Två mål i vardera halvlek gjorde att matchen slutade 4-0 och om det finns inte så mycket mer att säga än att det var i underkant.

Matchen präglades av ett konstant bollinnehav för Iggarna och man skapade chanser i parti och minut, framförallt i den andra halvleken. Målvakten var Rengsjös klart främsta spelare och det i kombination med oskärpa i avsluten gjorde att det stannade vid 4-0.

 

+++ Karl Palmlöf

Dominerade stort från central mittfältsposition. Många bra offensiva beslut och som vanligt bra i press och återerövning.

 

++ Jonathan Koskinen

Viktig för Iggarnas spel i båda riktningarna. Syns inte alltid för det jobb han lägger ned.

 

+ Christian Brolin

Crimo börjar varva upp efter en liten skadefylld vår. Aktiv i offensiven och tog många bra initiativ. Två mål där framförallt det första var klass.

 

+ Johan Näsman

Spelat med en hög lägsta nivå senaste matcherna. Bra värderingar. Många smarta offensiva beslut i denna match som skapade lägen för andra.


<< Tillbaka

 
 
Twitter