SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iggesunds IK
1 - 0
Norrala IF
Iggesunds IK1 - 0Norrala IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 juni, 19:00
Plats:Movallen
Tävling:
Matchnummer: 080101048
Samling:18:00
Bra spel och skön vinst!
2022-06-15 07:10
Målskytten Jesper Koskinen flankerad av tränaren och för dagen även målvakten Elias Akbal.

Iggarna studsade tillbaka direkt efter bakslaget mot Edsbyn senast och vann efter en övertygande insats med 1-0 mot Norrala hemma på Movallen.

Det var som sagt en övertygande insats om man ser till det spelmässiga. Iggarna dominerade spelet stort ute på banan och det var väl egentligen under matchens slutminuter när det tog slut på bensinen som Norrala fick chansen att sticka upp och hota lite. Annars var detta Iggarnas match från början till slut och mycket glädjande att se att det fina spelet från försäsongen nu återvänt. Man spelar sig ur många trånga situationer med stor variation i passningsspelet.

 

Det som finns att anmärka på för dagen är målskyttet. Där har det gått lite i baklås just nu trorts att man tog sig fram till flera fina lägen. Det brister dock i antingen inspelen eller i avsluten just nu och i dagens match krävdes en straffspark för att spräcka nollan. Segern var hur som helst odiskutabel och det skall bli spännande att se när Iggarna kan kombinera detta spel och hitta rätt med avsluten igen. Då blir man mycket svårslagna.

 

Många som gjorde en stark insats i dagens match och ledarstaben hade ett tufft jobb dela ut betyg, men här är dom:

 

+++ Dennis Backström

Var överallt på sin kant och var även den som blev fälld som ledde till straffen. Tar ansvar och är en ledande spelare, kul att se!

 

++ Karl Palmlöf

Fortsätter sin fina vårsäsong. Övertygar defensivt med många viktiga bollvinster. Utmanar och hotar mer offensivt också nu och det gillar vi.

 

+ Johan Brolin

Mycket stark arbetsinsats och väldigt aktiv hela matchen. Bara målen som saknades. Föredöme när det gäller inställning både på och utanför plan.

 


<< Tillbaka

 
 
Twitter