SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iggesunds IK
1 - 1
Matfors IF
Iggesunds IK1 - 1Matfors IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 september, 15:15
Plats:Glysisvallen
Tävling:
Matchnummer: 000082123
Kryss mot Matfors
2020-09-30 19:56
Anders Fridlund fixade kvitteringen för Iggarna med åtta minuter kvar att spela. Foto: Leo Hägglund
Toppmatchen mot serietvåan Matfors IF slutade 1-1 på ett mycket regnigt Glysis dit matchen flyttats för att kunna få någorlunda drägliga förhållanden. Oavgjort var inget som gynnade något av lagen och det var två besvikna lag efter slutsignalen.
Nej något skönspel var inte att vänta i blötan och det blev det väl inte riktigt heller även om spelet var klart bättre än vädret bjöd upp till.

Gästerna tog ledning i den 22:a minuten och det var efter att Iggarna gett bort bollen vid eget inkast på mittplan. Slarvigt såklart och det straffade sig direkt. Spelet var jämnt men Iggarna hade förtvivlat svårt att skapa målchanser matchen igenom och spelade med lite för små marginaler eller inte riktigt rejält i sista tredjedelen.

Men en kvittering lyckades man till slut fixa till efter att man lyft in bollen i straffområdet och målvakten i Matfors inte fått tag i den riktigt så kunde Anders Fridlund knäa in bollen från nära håll. Stort jubel såklart och man försökte gå för ett vinstmål men det gick inte denna gång.

Kvalchansen finns kvar men den blev sämre under söndagen när Järpen vann sin match. Iggarna får åka upp till Östavall och göra vad dom kan och sen hoppas resultaten går vägen i övriga matcher.

+++ Rasmus Andersson - utvecklats mycket under året och är en trygg och säker sista utpost. Imponerar med spelet ute i straffområdet.
++ Robin Eliasson - höll ihop trebackslinjen bra.
+ Alvin Brisvåg - kämpade och rev och slet på vänsterkanten.

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook