SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

IF Älgarna
1 - 3
Iggesunds IK
IF Älgarna1 - 3Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 september, 15:00
Plats:Ängevallen
Tävling:
Matchnummer: 000082120
Samling:14:00
Vinnare igen - nu kollar vi uppåt!
2020-09-20 18:06
Så här glad blir man efter vinst och säkrat kontrakt. Iggarna gjorde en stark match och vann rättvist!
Iggarna åkte upp till Härnösand med kniven på strupen efter att alla resultat i bottenstriden gått emot under lördagen. Samtidigt så gick resultaten i toppen med Iggarna så utgången av matchen skulle bli antingen himmel eller helvete. Det blev som tur var det förstnämnda - säkrat kontrakt och chansen att blanda sig i toppstriden i slutomgångarna.
Det började annars alls inte så roligt. Älgarna tryckte gasen i botten direkt på avspark och vann boll på Iggarnas planhalva tre gånger första minuten. Det gav till slut resultat efter inspel från högerkanten så stöttes bollen vid första stolpen.

Kalldusch de luxe såklart och men tanke på målproduktionen (eller avsaknaden av den) senaste matcherna så befarade man det värsta. Men Iggarnas replik gjorde att dom farhågorna kom på skam. Man levererade efter inledningen höstbästa sett över 90 (eller i alla fall 85) minuter.

Kvittering i 37:e av Wais som fick på en fin träff på skott utifrån efter vunnen andra boll. Direkt i andra halvleken gör Iggarna en kopia på Älgarnas mål efter att Sjölén dragit upp bollen efter högerkanten, släppt tillbaka den till Wais som knackar i djupet till Björk som slår ett perfekt instick som Ragge avslutar kliniskt på i boxen.

1-3 kommer i 67:e efter att Alvin blivit sparkad i ansiktet och fått straff som han själv tog hand om och säkert satte i vänstra hörnet. Efter det så  disponerade Iggarna om via aktiv coaching av Lasse och Niclas och gick ned på fyrbackslinje och kastade in det lite otippade forwardsparet Paci och Buster för att stressa  Älgarnas uppspel vilket dom gjorde mycket bra.

Roligt att se gänget idag och att vi gör alla fem byten och alla med och bidrar på och utanför plan. Nu kan vi kolla uppåt istället för nedåt sista matcherna och det känns riktigt inspirerande!

+++ Robin Eliasson - stark match som central utpost i trebackslinjen.
  ++ Yonni Teklay - tillbaka som forward och såg till att vi fick fast bollen.
    + Christian Brolin - bra framförallt i defensiven.

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook