SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Frösö IF
1 - 0
Iggesunds IK
Frösö IF1 - 0Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 augusti, 14:00
Plats:Länsförsäkringar AC 1
Tävling:
Matchnummer: 000082102
Samling:13:00
Förlust på Frösön
2020-08-30 10:50
Rasmus Andersson svarade för en ny stabil match i målet för Iggarna. Foto: Peter Axman
Nu vet Iggarna hur det är att förlora en tävlingsmatch i år efter att hemmalaget Frösö IF betvingat de vitblå men 1-0 på ytterst svårspelade Lövsta IP.  

- Trots förlusten så är det en klart fall framåt för oss jämfört med senaste matchen, säger Iggarnas tränare Niclas Larsson.
Iggarna kom till Frösön med en tydlig matchplan där defensiven var prioriterad. Lövsta IP:s konstgräs är riktigt uselt och att komma dit och försöka lira boll har vi provat två gånger förut utan lycka.

- Jag tycker vi gör en riktigt bra match och ligger rätt i våra positioner och tar udden ur deras anfallsspel. Offensiven blir så klart lidande och jag önskar vi hade varit mer noggranna med bollen när vi ställde om, sa Niclas Larsson.

Målet kom i den 62:a minuten och förgicks av en situation som Iggarna tycker dom skulle haft frispark på. 

-Som jag ser det så är så är det ruff på Crimo (Christian Brolin) som domaren väljer att inte blåsa för. Vi får hoppas att domaren såg det bättre från sin vinkel, inte så mycket vi kan göra åt det.

Tränarparet Skärpe/Larsson vill inte framhålla någon framför någon annan idag utan vill ge hela laget beröm för en bra genomförd match. 
-Vi vill ge alla tre +++ idag, avslutar Larsson.

Iggarna får ladda om till en ny toppmatch hemma på lördag mot Järpens IF.

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook