SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Högs SK / Iggesunds IK
1 - 2
Näsvikens IK 2/ IF Team Hudik 2
Högs SK / Iggesunds IK1 - 2Näsvikens IK 2/ IF Team Hudik 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 07 maj, 19:45
Plats:Glysis Sparbanken Arena
Tävling:
Matchnummer: 080210002
Samling:18:45
Förlust i seriepremiären
2024-05-08 18:43

Då var seriepremiären 2024 avklarat och det blev en känslomässig berg-och-dalbana för alla i slutet av andra halvlek.

Vi börjar lite trevande, vilket är typiskt med alla nerver som finns vid en seriepremiär. Men jobbar oss in i matchen på ett föredömligt sätt och hittar jättefina kombinationer emellanåt. Halvtidsresultatet skriver vi 0-0.

 

I andra halvlek kliver vi ut ännu starkare och trycker tillbaka Näsviken med många djupledslöpningar. Vi får lön för mödan när nyinbytte Frida Palm skär in i straffområdet och blir fälld i den 75e minuten. Straffen helt korrekt dömd. Linnea Hellsén stegade upp satte bollen stensäkert från 11 meter.

 

Sen blir vi kanske lite för bekväma eller så är det orken som börjar tryta för i 80e minuten kvitterar Näsviken, efter ett briljant utlägg från deras vänster till högerkant och friläget var ett faktum. I den 87e stänker Näsviken också in segermålet efter att vi hamnar på efterkälken i en rad situationer vilket fastställer slutresultatet till 1-2.

 

Ingen skugga ska falla på någon spelare då alla kämpar heroiskt och det märks att vi lär oss av varje match vi spelat, så även denna. Vi gratulerar Näsviken till vinsten och ser fram emot returmötet där vi utkräver revansch


<< Tillbaka

 
 
Facebook