Referat: Östavalls IF - Iggesunds IK
Förlust i serieavslutningen
2020-10-07 19:39, Herrar
Motstuds för Iggarna och Jonas Karlsson mot Östavall. Foto: Peter Axman
Kvalchansen fanns teoretiskt kvar när Iggarna tog bussen till Skogsvallen i Östavall men den var väldigt liten. En del sena återbud innan matchen gjorde att matchen inte gick att genomföra som planerat. Lägg på det en tidig utvisning (friläge) på Ragge Andersson i målet så blev det för mycket till slut även om slutsiffrorna inte speglade matchbilden.
Referat: Iggesunds IK - Matfors IF
Kryss mot Matfors
2020-09-30 19:56, Herrar
Anders Fridlund fixade kvitteringen för Iggarna med åtta minuter kvar att spela. Foto: Leo Hägglund
Toppmatchen mot serietvåan Matfors IF slutade 1-1 på ett mycket regnigt Glysis dit matchen flyttats för att kunna få någorlunda drägliga förhållanden. Oavgjort var inget som gynnade något av lagen och det var två besvikna lag efter slutsignalen.
Medlemslotteriet september
2020-09-28 16:18
Lott 27 Sidovinst osåld lott IIK 500 kr
Lott 28 JOKER Lars Edvardsson 2 000 kr
Lott 29 Sidovinst osåld lott IIK 500 kr

Grattis Lars!
Referat: Iggesunds IK - Tallåsens IF
DM: Iggarna till final - men segern blev dyrköpt
2020-09-22 22:35, Herrar
Kalle Palmlöf inledde målskyttet med sitt första mål i A-lagströjan. Foto: Leo Hägglund
Det var 25 år sedan sist med nu är Iggarna i DM-final igen efter att besegrat Tallåsens IF med 2-0 på Glysis konstgräs på tisdagskvällen. Segern blev dock dyrköpt efter skador på flera spelare.
Referat: IF Älgarna - Iggesunds IK
Vinnare igen - nu kollar vi uppåt!
2020-09-20 18:06, Herrar
Så här glad blir man efter vinst och säkrat kontrakt. Iggarna gjorde en stark match och vann rättvist!
Iggarna åkte upp till Härnösand med kniven på strupen efter att alla resultat i bottenstriden gått emot under lördagen. Samtidigt så gick resultaten i toppen med Iggarna så utgången av matchen skulle bli antingen himmel eller helvete. Det blev som tur var det förstnämnda - säkrat kontrakt och chansen att blanda sig i toppstriden i slutomgångarna.
Marknadssäljare Iggesunds IK
2020-09-14 10:32

Vill du bli vår nya marknadssäljare?

Iggesunds IK söker nu ett antal marknadssäljare att marknadsföra och skapa samarbeten med våra partners.

Känner du för bygga relationer och ett varumärke och dessutom tjäna en extra slant på det, är detta uppdraget för dig!

Uppdraget är provisionsbaserat och funkar utmärkt som ett extraknäck.

Skicka din intresseanmälan till iik@iggesundsik.se eller ring 0650- 205 05

Med Vänlig Hälsning