Medlemslotteriet september

Referat: Iggesunds IK - Tallåsens IF
DM: Iggarna till final - men segern blev dyrköpt
2020-09-22 22:35, Herrar
Kalle Palmlöf inledde målskyttet med sitt första mål i A-lagströjan. Foto: Leo Hägglund
Det var 25 år sedan sist med nu är Iggarna i DM-final igen efter att besegrat Tallåsens IF med 2-0 på Glysis konstgräs på tisdagskvällen. Segern blev dock dyrköpt efter skador på flera spelare.
Referat: IF Älgarna - Iggesunds IK
Vinnare igen - nu kollar vi uppåt!
2020-09-20 18:06, Herrar
Så här glad blir man efter vinst och säkrat kontrakt. Iggarna gjorde en stark match och vann rättvist!
Iggarna åkte upp till Härnösand med kniven på strupen efter att alla resultat i bottenstriden gått emot under lördagen. Samtidigt så gick resultaten i toppen med Iggarna så utgången av matchen skulle bli antingen himmel eller helvete. Det blev som tur var det förstnämnda - säkrat kontrakt och chansen att blanda sig i toppstriden i slutomgångarna.
Marknadssäljare Iggesunds IK
2020-09-14 10:32

Vill du bli vår nya marknadssäljare?

Iggesunds IK söker nu ett antal marknadssäljare att marknadsföra och skapa samarbeten med våra partners.

Känner du för bygga relationer och ett varumärke och dessutom tjäna en extra slant på det, är detta uppdraget för dig!

Uppdraget är provisionsbaserat och funkar utmärkt som ett extraknäck.

Skicka din intresseanmälan till iik@iggesundsik.se eller ring 0650- 205 05

Med Vänlig Hälsning

Helena Nilsson

Ordförande Sportsektionen Iggesunds IK

Referat: Delsbo IF - Iggesunds IK
Mållöst derby
2020-09-13 18:14, Herrar
Det var tufft och tätt på fasta situationerna matchen igenom. Foto: Victoria Mickelsson
Årets enda derby spelades på söndagen på Delsbo IP och det blev ett klassiskt höstderby där mycket stod på spel och inget av lagen ville bjuda på något. En direkt dålig första halvlek från båda lagen blev en något bättre andra där Iggarna skapade dom bästa lägena för att vinna matchen.
Referat: Iggesunds IK - Järpens IF
Blekt mot Järpen
2020-09-06 21:20, Herrar
Iggarna flyttade upp och försökte lyfta in bollar på slutet med förgäves. Foto: Fredrik Mix
Nej det var inte Iggarnas dag i toppmatchen hemma mot Järpen på lördagen. Ett starkt Järpen mot ett blekt hemmalag blev till slut en rätt bekväm seger för nykomlingarna som i och med det går upp som ny serieledare.
Herrar, 13/09 18:14
Herrar, 06/09 21:20