Damer
Madelen Björk ny huvudtränare
2017-12-05 22:34, Damer
Madelen Björk, Iggarnas nya huvudtränare.
Vi är mycket glada över att kunna presentera Madelen Björk som ny huvudtränare för damerna.
2017-10-02 00:44
Säsongens sista match är spelad på Movallen och alla vi i Iggesunds IK vill rikta ett stort tack till alla som följt och stöttat oss på ett eller annat sätt under säsongen. På återseende 2018!

Iggarna i topp!
Referat: Iggesunds IK - Ytterhogdals IK
Kryss i säsongsepilogen
2017-10-02 00:06, Herrar
Bild från vårens möte lagen emellan.
Klara seriesegraren Ytterhogdal besökte Movallen för säsongsepilogen och stod inför matchen med en mycket imponerande nolla i förlustkolumnen och även om Iggarna frenetiskt tryckte på för ett segermål under matchens mycket udda avslutning kunde Ytterhogdal freda målet tillräckligt för att den skulle förbli intakt säsongen ut.
Referat: Strands IF - Iggesunds IK
Ny derbyviktoria
2017-09-24 23:13, Herrar
Niklas Norman satte mål 16 och 17 för säsongen.

Derbyn brukar har en tendens att inte bli allt för välspelade och det får vi ärligt säga var fallet med även denna match där Iggarna gjorde vad som krävdes för att säkra sin fina tredjeplats i tabellen men inte så värst mycket mer då det inte längre är praktiskt möjligt att gå om Mora och knipa kvalplatsen.

Damer
Referat: Iggesunds IK - Stensätra IF
Klar seger i säsongsavslutningen
2017-09-24 01:41, Damer
Säsongens sista målskyttar, Elin Lindqvist och Malin Jonsson
Det blev en riktigt trevlig säsongsavslutning för damerna som för tredje året i följd befäste sin roll som kommunens bästa lag genom att sluta på en fin tredjeplats i tabellen efter att ha besegrat Stensätra i epilogen med hela 5-1 efter att Malin Jonsson stått för inte mindre än fyra mål.
Referat: Kvarnsvedens IK - Iggesunds IK
Kryss i Kvarnsveden
2017-09-23 20:55, Herrar
Iggarna spelade 1-1 i den tuffa bortamatchen mot Kvarnsveden. Ett resultat som man säkert hade varit nöjd med alla dagar i veckan i början av säsongen men i det läge vi är i nu så räknas bara segrar.

Iggarna avslutade macthen med stort tryck mot hemmamålet och gick på en trebackslinje i jakten på ett segermål. Det öppnade upp för kontringar från Kvarnsveden och man får även ett mål avvinkat för offside i slutsekunderna.

Känslan var dock om att om matchen pågått 10 minuter till så hade Iggarna stänkt dit en boll. Nu blev det inte så och jakten på kvalplatsen blir lite tuffare.

+++ Daniel Wester
  ++ Joel Hallberg