Referat: Iggesunds IK - Stensätra IF
Klar seger i säsongsavslutningen
2017-09-24 01:41, Damer
Säsongens sista målskyttar, Elin Lindqvist och Malin Jonsson
Det blev en riktigt trevlig säsongsavslutning för damerna som för tredje året i följd befäste sin roll som kommunens bästa lag genom att sluta på en fin tredjeplats i tabellen efter att ha besegrat Stensätra i epilogen med hela 5-1 efter att Malin Jonsson stått för inte mindre än fyra mål.
Referat: Edsbyn IF FF - Iggesunds IK
Stabil seger mot Edsbyn
2017-09-16 02:03, Damer
Målskyttarna Malin Jonsson och Emelie Scott
Kontroll är ett bra ord att beskriva Iggarnas seger över Edsbyn och även om det var hemmalaget som inledde piggast så orkade de inte stå emot sina gäster över 90 minuter och allt eftersom tog Iggarna över och Edsbynd mäktade inte med att skapa speciellt många chanser mott ett välfungerande Iggesundsförsvar.
Referat: Ljusne AIK FF - Iggesunds IK
Storseger mot Ljusne
2017-09-09 20:18, Damer
Radarparet Ohlsson & Jonsson stod för hela sex mål mot Ljusne.
Efter en seg inledning och ett kanske inte helt logiskt underläge i halvtid växlade Iggarna upp både ett och två steg och kunde till slut vinna komfortabelt efter en riktig islossning i andra halvlek.
Herrar
Referat: Säters IF FK - Iggesunds IK
Femetta i Säter
2017-09-03 09:43, Herrar
Dagens målskyttar jublar ikapp. Martin Olofsson (1-4), Viktor Jansson (1-3) och Niklas Norman (0-1, 1-2, 1-5).
Iggarna visade upp grym effektivitet och vann till slut klart med 5-1 efter ett segerryck i andra halvlek. Matchen var dock jämnare än vad siffrorna visar men en storspelande Mathias Svärd i målet och Iggarnas starka spel på offensiv halva avgjorde.
Referat: Iggesunds IK - IF Team Hudik
Uddamålsförlust i tätt derby
2017-09-01 23:50, Damer
De två målskyttarna i kamp med varandra
Var marginalerna på rätt sida mot Hille i föregående match så var de om än inte i lika stor uträckning denna gång emot då Iggarna fick se sig besegrade efter en jämn och spännande tillställning med 1-2 där lagen ägde en varsin halvlek och hade Iggarna fått in den där kvitteringen i slutet hade nog inte många argumenterat emot att ett oavgjort resultat var orättvist.
Herrar
Referat: Iggesunds IK - IFK Mora FK
Måstevinst mot Mora
2017-08-26 23:05, Herrar
Hattrickskytten Niklas Norman och Dennis Sjölén

Iggarna har uttalat att de ska göra en rejäl satsning för att utmana om kvalplatsen och idag var de en riktig måste match mot Mora som just nu parkerar på sagda kvalplats men känner förmodligen Iggarnas andedräkt i nacken efter dagens 4-1 seger hemma på Movallen.

Herrar, 23/09 20:44
Coachbloggen, 22/09 07:45