Herrar
Referat: Frösö IF - Iggesunds IK
Slätstruket på Frösön
2019-09-15 10:03, Herrar
Iggarnas målskytt Wais Maihanparast i närkamp med en Frösöit. Foto: Hans Andersson
En match som kategoriserades vinna eller försvinna på förhand och det var väl inget att sticka under stolen med att matchen hade stor betydelse för utgången av serien. Då hade man gärna sett någonting annat än denna slätstrukna insats.
IGGESUND End of Summer!
2019-09-13 14:34

Stort, Stort Tack!

Till alla er spelare, ledare och föräldrar, styrelse och andra frivilliga som hjälpte till vid IIK:s del i genomförandet av

Iggesund End of Summer, ett värdefullt och helt fantastiskt arbete!

/ Vi i verksamheten!

Medlemslotteriet Augusti
2019-09-12 13:01
Sidovinst till lott nr. 39 Anna-Lena Schelin 500 kr
Joker vinst nr. 40 går till Iggesunds IK (osåld lott)
Sidovinst nr. 41 går till Iggesunds IK (osåld lott)
Grattis Anna-Lena!
Intersport Föreningsdagar 11-15 september!
2019-09-12 12:49
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!
Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT!
Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*.
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening 25 på intersport.se.
Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se! *Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Herrar
Referat: Alsens IF - Iggesunds IK
Seger mot Alsen!
2019-08-31 17:56, Herrar
Alvin Brisvåg 1-0 och första division 3 målet, Dennis Sjölén bäst på plan, Andreas Dahlström stabilt spel och fin nolla och Viktor Jansson 1-0 var dom som gjorde skillnad för Iggarna idag.
Ny tuff bortamatch som dessutom är årets längsta stod på menyn när Iggarna satte sig på bussen och åkte till vackra Bleckåsvallens IP i Alsen. Kniven satt redan på strupen efter förra helgens förlust mot Östavall och vinst ett måste för att nå topp 2.
Herrar A2
Referat: Bollnäs - Iggesunds Idrottsklubb
P16 - DM-GULD!!
2019-08-25 20:20, Herrar A2
Vinnargänget med pokalen i luften och guldmedaljer runt halsarna!!

Det var upplagt för en spännande match i DM finalen mot Bollnäs.

Matchinledningen är lite avvaktande från bägge lagen. Det skapas lite halvchanser och farligheter åt båda håll inklusive varsin ribbträff. Vi ville vara aggressiva i vår press och vinna bollen tidigt och högt. Det är på det stora hela inget fel på spelet och vi är metodiska och rullar bollen bra med spelvändningar och försök till längre bollar på kanterna där det finns stora ytor. Vi har däremot lite svårt att etablera oss på deras halva när dom ligger rätt lågt med hela laget, och bollen kommer tillbaks relativt fort.

I paus är det fortfarande mållöst. Som sagt pratar vi om att ha tålamod och fortsätta tugga på. Vi vill få våra anfallare mer med i spelet genom att att komma ner och möta bollen oftare. Vi är bättre än Bollnäs och det bör ge utdelning snart.

Bara någon minut in i 2:a kommer målet, Simon slår en fin långboll som Alvin skarvar till Mervan som sätter den. Stort jubel. Men rätt så typiskt för oss får Bollnäs kvittera ganska omgående, en hård (tveksamt dömd) frispark förbi muren som styrs in bakom Ellis. Nya tag och vi känns hetare, och gör också snart 2-1 genom Alvin. Vi kan inte slappna av och det är ganska hård kamp ute på plan. Det dröjer nu till slutet av matchen innan vi kan sätta spiken i kistan, i 88:e krigar Pontus in en hörna på bortre stolpen. Någon minut senare kommer ytterligare ett fint mål, lång krossboll från Philip som Alvin tar med. Philip löper med in i boxen och blir serverad bollen igen som han lätt sätter. Skönt! Innan matchen är slut hinner Alvin sätta dit 5-1.

Grymt kul och andra raka DM guldet för det här gänget!

Alvin  -  Mervan   -  Buster

Nils - Olle - Andre

Rodi - Pontus - Affe - Philip

Ellis