Referat: Iggesunds IK - Rengsjö SK
DM: Seger mot Rengsjö - klara för kvartsfinal
2020-07-30 22:50, Herrar
Anders Fridlund har just gjort 2-2 fint framspelad av Christian Brolin, till höger segerjubel efter Dennis Sjöléns 3-2. Foto Joseph Edman
En mycket trög inledning av Iggarna första 20 minuterna gav gästerna från Rengsjö en 2-0 ledning. Iggarna jobbar sig in in matchen och Filimon hinner reducera precis innan paus.

Många byten i halvlek och Iggarna levererar betydligt bättre nu. 2-2 gör Anders Fridlund fint framspelad av Christian Brolin. Och till slut efter hörna i slutminuten så sätter kapten Dennis Sjölén segermålet och spikar kvartsfinalplatsen.

Mycket ringrost som slipades bort (eller regnade bort) under denna match. Syntes att det var första matchen efter långt uppehåll för båda lagen och man skiftade friskt i uppställningarna.

Stor eloge till Movallen och vaktmästare Anders som höll med en mycket fin plan som stod fint emot regnet.

Nu väntar en träningsvecka och därefter höstpremiär hemma på Movallen på lördag mot Anundsjö IF.
Medlemlotteriet Maj och Juni
2020-07-06 16:08
Sidovinst nr. 91, Iggesunds IK, osåld lott
Joker nr. 92, Iggesunds IK, osåld lott
Sidovinst nr.93, Iggesunds IK, osåld lott

Sidovinst nr. 85, Iggesunds IK, osåld lott
Joker nr. 86 Lasse Johansson 2000 kr
Sidovinst nr. 87, Iggesunds IK, osåld lott
Referat: Tegs SK Fotboll - Iggesunds IK
Seger mot Teg!
2020-06-27 22:01, Herrar
Målskyttarna på Tegtunets IP: Alvin Brisvåg (1-1, 1-3), Christian Brolin (2-1) och Filimon Gereizgiheir (1-4).
Iggarna fortsätter vara på tårna i den viktiga inledningen av årets sprintserie. Vinst i borta premiären mot Tegs SK på Tegnästunet med 4-1 efter en stark laginsats. Alvin Brisvåg fortsätter leverera, två nya mål från 16-åringen även denna match.
Referat: Iggesunds IK - Svartviks IF
Seger i premiären!
2020-06-14 19:02, Herrar
Iggarna gjorde en mycket stark match när man i premiären på ett soldränkt Movallen vinner mot topptippade Svartvik med 3-2 i en efter förutsättningarna bra och välspelad match. Matchhjältar i hemmalaget var löftet Alvin Brisvåg med två mål och Christian Brolin med ett men det var framförallt kollektivet och laginsatsen som imponerade mest.
Mot 125!
2020-05-26 22:49
Det rullar på bra och vi närmar oss stadigt 125 sålda årskort vilket är fantastiskt! Tack till alla er drygt 70 personer som köpt kort och grattis till värdekupong i kiosken säger vi till  Gun-Britt Peräläinen, Johan Bäcklund, Leif Nordqvist och Göran Rydfelt.

Har du inte köpt ditt årskort ännu? Lugn, det finns kort kvar! Följ bara instruktionerna i annonsen.

Tack för ditt stöd!

Information från Iggesunds IK med anledning av det rådande läget
2020-05-19 21:40
Kära medlemmar, supporters och medmänniskor

Spridningen av Covid-19 kommer få och har redan fått stora konsekvenser för vårt samhälle. Vi hoppas att ni trots detta mår bra och tar hand om varandra, och noga följer våra myndigheters rekommendationer. Det rådande läget innebär även en del förändringar för vår förening. Dessa redogör vi för nedan.
Herrar, 27/06 22:01
Herrar, 14/06 19:02