SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fr.o.m. 2022 gäller följande medlems- och träningsavgifter

  Medlemsavgift:

Aktiva 150 kr

Styrelsemedlemmar & ledare* 150 kr

Stödmedlem 150 kr

*) Ledare och tränare är inte tvungna att betala medlemsavgift men har då inte rösträtt på årsmöte/extra årsmöte, har inte rätt att erhålla gratis profilkläder, har inte rätt att köpa rabatterade kläder samt får inte delta kostnadsfritt på utbildningar.

 

  Träningsavgift/deltagaravgift:

Under 10 år 0 kr

Ungdomar upp till 17 år 300 kr

Seniorer (H/D) 550 kr

 

Om medlemsregistreringen sker efter 1 juli betalas endast halva träningsavgiften. Hela medlemsavgiften skall dock betalas av alla aktiva medlemmar.

 

För att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar  tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. En administrationsavgift mellan 9-59 kr per betalning tillkommer för att täcka kostnader för transaktioner som vår betalpartner Billmate fr.o.m. 2022 sköter åt oss.

 

  Administrationsavgift:

< 100 kr: 9 kr

101-200 kr: 19 kr

201-400 kr: 29 kr

401-700 kr: 39 kr

701-1500 kr: 49 kr

> 1500 kr: 59 kr

 

Inga inbetalda avgifter betalas tillbaka till medlemmar som lämnar föreningen.

 

Vi erbjuder följande betalningsalternativ:

-Kortbetalning

-Fakturabetalning

-Delbetalning*

*) En delbetalning innebär att det kommer att tas en kreditupplysning.

 

  När skall det betalas?

Redan registrerade medlemmar erhåller avisering för betalning under april-maj och betalning skall ske snarast därefter, dock senast enligt angivet förfallodatum.

 

Nya medlemmar erhåller avisering efter att medlemsregistreringen gjorts. Nya spelare får provträna maximalt 3 tillfällen innan medlemsregistrering skall ske.

 

  Varför skall man vara medlem?

Medlemsavgiften är en förutsättning för medlemskap i föreningen. Soml edare får du profilkläder samt möjlighet att, kostnadsfritt, delta på utbildningar, seminarier samt andra klubbarrangemang. Som spelare blir du försäkrad och du får träna, spela matcher, åka på cuper och delta påt räningsläger. För att delta i matcher med Iggesunds IK krävs alltid att medlemsavgiften är betald.

 

Som medlem får du dessutom ta del av all den glädje, aktivitet och spänning som fotbollen erbjuder.

 

Vad önskar vi från dig som medlem?

Att vara medlem i Iggesunds IK innebär vissa skyldigheter. Vi vill att samtliga medlemmar/vårdnadshavare tar del av våra policydokument, dessa finner ni här: Föreningspolicys 

 

Iggesunds IK strävar efter att vara en förening för alla närområdet och medlemmarnas engagemang är viktigt för att uppnå föreningens mål.

 

Föreningens mål för 2022 är att

-arbeta aktivt för att återigen etablera att damlag

-arbeta för att inom några år möjliggöra ett utvecklingslag inom herrfotbollen

-arbeta för en inkluderande och blomstrande ungdomsfotboll för både flick- och pojklag.

 

 
Twitter