Referat: Iggesunds IK - Strands IF
Förlust i hemmapremiären
2022-05-09 07:43, Herrar
Tvärstopp för Iggarna hemma mot Strand. Foto Christina Bodén

Det blev förlust med 1-3 när Iggarna för första gången denna säsong entrade Movallen. Bortalaget Strands IF tog rättvist hem alla tre poängen i säsongens första derby.

Vi kan väl nöja oss med att konstatera att detta var ingen bra prestation från Iggarnas sida. Strand fick en väldigt enkel resa fram till tre poäng och blir nu såklart tunga favoriter att ta hem seriesegern.

Målen tillkom alla i den första halvleken och en väntad anstormning av Iggarna i andra halvlek blev aldrig riktigt av. Några halvchanser, visst, men det där riktiga trycket och desperationen att gå för en reducering saknades och Strand fick som sagt en enkel resa mot segern.

Plusbetygen uteblir då det var alldeles för slätstruket för att kunna dela ut några såna denna gång.