Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tack Svidde!
2020-02-03 13:10
Christoffer "svidde" Svedin som kom till oss från Enångers IK inför -18 har meddelat att han väljer att ansluta till Enånger igen. 

Svidde har varit en tillgång med sin karaktär på träning och match och en superkille att ha i truppen. 
Med ett bra steh och fin fysik har han hela tiden utvecklats, inför fjolåret skadades han rätt illa under Oilquick cup och missade stora delar av förra säsongen. 

Han har skött sin rehab föredömligt och närmat sig nivån han höll innan skadan. 

Han väntar tillökning och vet inte hur tiden kommer räcka till så hans beslut att lämna förstår jag fult ut, som sagt en härlig kille som kommer vara saknad av oss. Men till stor hjälp för Enånger! 

Stort tack Svidde! 
inför OilQuick
2020-01-29 10:55
Vi har tränat på sedan uppstarten efter jul, en arbetsdag för oss i ledningen har det varit som avslutades med paddelturnering och middag på Olearys. 

Passen har varit av skiftande kvalitet under veckorna men tempot och även utvecklingen har varit fin. 

Inför cupen i helgen har vi en del saker vi försökt förfina och utvecklat i vårt spel, dessa saker gör oss förhoppningsvis jobbiga under helgens cupspel och det syftar också en del till hur vi kommer uppträda utomhus under -20 tycker jag. 

Vi spelar följande tider i helgen. 
fredag 
A1
18.00 Ljusdal
21.00 Hällbo
00.30 Ilsbo  

A2 Lördag
10.30 Essvik 
12.00 Bollnäs 
14.00 Norrala 

Kom och stötta oss! 

traditionell julavslutning!
2019-12-19 08:09
På lördag är det dags för den traditionella julavslutningen som vi under samtliga mina säsonger i klubben haft sista lördagen innan jul. 

Vi kör igång med träning 9.00, duschar sedan julklappsspel med skinkmacka uppe i konferensen. 

Det är denna dag då tidigare Iggesundsspelare dyker upp, denna vill ingen missa. Hornen kommer fram på spelare under passet och skratten hänger i luften då man inser att man eventuellt blir utan julklapp........ 

Kom förbi så vi får önska dig en God Jul!   
Jesper Koskinen klar för Iggesund!
2019-12-13 07:44

Vi har haft Jesper i träning under november månad och som han imponerat på mig under perioden, det stod tidigt klart för mig att jag ville ha in honom i truppen, något jag också klargjorde för både honom själv och för vår sportgrupp.


Blir därför superglad över att kunna meddela att jag i onsdags fick ett sms av honom där det stod att han beslutat sig för att skriva på för oss.


I Jesper får vi en fysiskt mycket välutvecklad spelare, bra steg och ett duellspel som redan nu håller hög div 3 nivå. Han ses i vår organisation som mittback eller som balansspelare på ett mittfält.

 

Ser fram emot att få utveckla Jesper vidare och är het säker på att han kommer göra oss bättre redan år 1!

 

Varmt välkommen till gänget Jesper! 

Välkommen Rasmus Andersson!
2019-12-13 07:40
"Ragge" i HuFFs ställ.

Under November så har Rasmus Andersson tränat med oss och vi var ganska tidigt inne på att vi ville inleda ett samarbete tillsammans. Nu har ”Ragge” lämnar grönt ljus och så även hans tidigare klubb Hudiksvalls FF.

 

Det är en stor målvaktstalang som kommer till oss och som kompletterar vår befintliga målvaktsbesättning på ett utomordentligt sätt.

En fysiskt bra målvakt, orädd, bra på linjen och kan agera ute i boxen på inspel/inlägg. En målvakt som också styr sina medspelare på ett mycket konstruktivt och positivt sätt.

Vi hoppas och tror att ”Ragge” kan utvecklas ytterligare hos oss i Iggesund och ser fram emot ett spännande samarbete ihop.

 

Varmt välkommen till gänget Rasmus! 

18+3
2019-11-27 08:01
Var vad som fanns att tillgå igår på träning. Några nya namn, några halvnya samt på plats. 

Sista passet i november och från och med nästa vecka kör vi igång med 2 pass/veckan. Fortfarande i syfte att väcka och underhålla fotbollsmuskulatur samt se potentiellt nya spelare i vår organisation men lite mer styrt mot spelide och vårt arbetssätt än vad decemberpassen varit. 

Värmde igår med kvadrater på 6st med två i mitten, sista set med lite gymnastiska övningar efter varje leverans, som assisterande Larsson sa "gruppen med Sjölen, björk och chippen i, det är inte truppgymnastikmaterial där direkt..." 

Själv stod jag och betraktade gruppen med Backström i, okoordinerad rörelse gavs en helt ny innebörd där..... 

Efter värmning spel i 3 set a 15min 9vs9 i organisation 3-4-2. Seger till västat lag med 2-1 i matcher. Bra fart och mycket mycket bra stämning!

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Iggesunds IK, 02/02 17:12 
Iggesunds IK, 29/01 11:50 
Iggesunds IK, 07/01 07:57 
Iggesunds IK, 02/12 10:19 
Iggesunds IK, 27/11 16:05 
Iggesunds IK, 18/11 21:25 
 
 
Facebook