SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iggesunds IK
2 - 0
Tallåsens IF
Iggesunds IK2 - 0Tallåsens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 22 september, 20:00
Plats:Glysis Sparbanken Arena
Tävling:
Matchnummer: 080150006
Samling:19:00
Referat: Iggesunds IK - Tallåsens IF
DM: Iggarna till final - men segern blev dyrköpt
2020-09-22 22:35
Kalle Palmlöf inledde målskyttet med sitt första mål i A-lagströjan. Foto: Leo Hägglund
Det var 25 år sedan sist med nu är Iggarna i DM-final igen efter att besegrat Tallåsens IF med 2-0 på Glysis konstgräs på tisdagskvällen. Segern blev dock dyrköpt efter skador på flera spelare.
Matchen som sådan var inte mycket att skriva hem om. Tallåsen spelade med 5-backslinje och backade hem och gjorde det väldigt trångt för Iggarna som nog slog klubbrekord i första halvleken i passningar bakåt och i sidled.

Uppryckning i andra och två fina mål är det positiva att rapportera.  1-0 sätter Kalle Palmlöf efter fint förarbete av Alvin som satte full fart på kanten och slog ett fint inspel snett-inåt-bakåt till Kalle som distinkt sköt direkt. Mycket snyggt!

2-0 efter inläggsfrispark som Jonas Karlsson levererar till Yonni Teklay som språngnickar in tvåan. Bra klass på båda aktionerna där!

Efter det så spelar Iggarna av matchen men några olyckliga skador på slutet grumlar segerglädjen. Vi får hoppas att så många som möjligt är tillbaka till helgen då det vankas viktig match för topppstriden när serietvåan Matfors kommer på besök.

I finalen möter Iggarna vinnaren av Hudiksvalls FF och Strands IF vilka spelar sin semifinal under onsdagskvällen.

<< Tillbaka

 
 
Twitter