Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Strands IF
0 - 1
Iggesunds IK
Strands IF0 - 1Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 27 september, 19:00
Plats:Glysis Sparbanken Arena
Tävling:
Matchnummer: 050335131
Samling:18:00, Direkt på Glysis.
Aktivitetsinfo: Sista seriematchen!!
Samling på Glysis, passa tiden!
Trupp:Alfred Johansson
Alvin Brisvåg
Amos Hammarstrand
André Pettersson
Axel Stillmark
Buster Ström
Mervan Yilmaz
Nanthawat Jonat Nampha
Nils Widén
Philip Johansson
Pontus Thorley
Rodi Ismail
Simon Vahlberg
P16 - Knapp derbyseger.
2019-09-28 12:59
Höstkväll och fina förutsättningar på Glysis.

Seger mot Strand med knappa 1-0 efter mål av Philip. Sett över alla chanser borde det varit 5-0 men vi kan ändå kliva av plan med huvudet högt och känna oss nöjda. Viktigt i denna sista seriematch!


Vi har inget särskilt tryck emot oss och tillåts rulla runt och vagga bollen från kant till kant. Jag har inget problem med det utan det visar på bra tålamod. Vi blir däremot liite ovana att inte få 120% press på oss och hade vi kunnat förflytta spelet 20 meter högre upp och med ännu snabbare bolltempo hade det varit super. I paus pratar vi om att hitta variation i uppspelen med mötande spelare i mitten att spela via mot andra kanten eller i djupet. Få mer rörelse och oreda hos dom. A2 matchen i veckan mot Rengsjö senast var en fröjd att se med snabbt spel och bra bolltempo. Det ville vi fortsätta med och det var helt ok idag men det stannar upp bl.a. när vi i vanlig ordning slarvar med pass rakt på fötterna på en motståndaren. Det är oerhört onödigt och vi måste lära oss sluta hålla på med det. Lyfta blicken, bättre fokus.


Strand har några enstaka chanser och det hade inte varit helt orimligt att dom också gjort mål. Med en storspelande målvakt emot oss gäller det att försöka vara effektiva på alla lägen och trycka dit bollen och få marginal i målprotokollet. Vi skapar flera chanser men får inte till det i avslutningarna. Lyckligtvis håller vi undan och kan därmed städa av sista seriematchen och vända förlusttrenden. Positiv känsla och kul för grabbarna att kunna avsluta serien värdigt.


Det har varit tufft efter sommaren med en liten trupp och en massa förluster på släng. Då blir det jobbigt och det krävs massor av psyke och karaktär från varje spelare. Vi har tappat och gett bort några matcher lite väl enkelt men med tanke på förutsättningarna måste vi trots allt kunna känna oss nöjda. Det finns bitar att jobba på, samtidigt är det inga dåliga höstlag vi mött.

Bra kämpat allihopa!! /Rf<< Tillbaka

 
 
 
Facebook