Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hille IF
1 - 2
Iggesunds IK
Hille IF1 - 2Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 31 augusti, 16:00
Plats:Hille IP
Tävling:
Matchnummer: 050335089
Samling:13:30
Aktivitetsinfo: Meddela i kommentar om ni kan köra och hur många platser ni har.
Trupp:Alfred Johansson
Amos Hammarstrand
André Pettersson
Axel Stillmark
Buster Ström
Ellis Nilsson
Erik Nordqvist
Ler Paw Penrayson
Mervan Yilmaz
Nanthawat Jonat Nampha
Nils Widén
Philip Johansson
Pontus Thorley
Rodi Ismail
Simon Vahlberg
P16 - Bortavinst mot serieledaren!
2019-09-01 10:21

Riktigt tuff och viktig match borta mot Hille som leder serien. Därför var inställning och attityd en av de viktigaste fokuspunkterna vi pratade om innan. Vi vann mot dom hemma och man kunde tänka sig att dom var riktigt taggade på att spöa oss nu.


Matchen startar och ingenting fungerar. Då menar jag verkligen - ingenting. Det skall sägas att Hille är bra och startar i högt tempo och skapar chanser var och varannan minut. Men det var exakt vad vi förväntade oss och vi ligger ändå steget efter hela tiden och får inte alls igång något eget spel. Duellerna vinner Hille utan problem när vi inte kliver dit och vi är 2 eller 3:a på bollarna och struntar i markeringar.


Vi stryker ett streck över 1:a. Det enda som är bra är att det tack och lov endast står 1-0.


Lång bortaresa en lördagskväll och så usla känns inte alls särskilt kul. Man är riktigt besviken. Så vad säger man i paus efter en sån utskåpning som det var. Ja, det vet spelarna och inget vi går in på här. Men mycket - eller egentligen allt handlar om inställning och att se till sig själv och sin egen prestation. Det spelar ingen roll att försöka börja på förändra taktik eller positioner om inte rätt attityd finns hos varje individ. När det sitter kan vi som lag och kollektiv bli starka.


Nu får vi en andra chans att komma in i matchen. Och den tar vi!


Grabbarna går ut i 2:a med en helt ny attityd! Vi tar över spelet och är det bättre laget och får bra kontrollerat spel genom alla lagdelar och kommer till flera avslut. Vi är aggressivare och tar jobbet och vinner närkamperna. Dom tröttnar efter forceringen i första och kvitteringen kommer snart av Simon när han kyligt och ensam framför målvakten sätter den efter ett inspel. Nu har vi riktigt bra go i laget. Mycket bättre och mer positivt snack och uppmuntran till varandra istället för tvärtom som det var för mycket av i första. När Mervan sen smackar upp ett skott i nättaket efter en hörna och vi tar ledningen så blir resan mödan värd!


Fantastisk bra andra halvlek och jättebra moral att kunna vända på steken. Nu har vi allt i våra egna händer och kan ta hem serien. Tyvärr fick vi Affe och Nils skadade med likartade fot-stukningar. Bara att hoppas på bra läkning på dom inför avslutningen.


Yes! 3 poäng!! /Rf

 

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook