Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Valbo FF
1 - 3
Iggesunds IK
Valbo FF1 - 3Iggesunds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 augusti, 13:00
Plats:Åbyvallen
Tävling:
Matchnummer: 050335076
Samling:10:30, Movallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Meddela om några av era föräldrar kan köra
Trupp:Alfred Johansson
André Pettersson
Buster Ström
Ellis Nilsson
Erik Nordqvist
Meron Mulugeta
Nils Widén
Olle Olsson
Pacifique Muhizi
Philip Johansson
Pontus Thorley
Rodi Ismail
Simon Vahlberg
P16 - Bortaseger mot Valbo i omstarten.
2019-08-03 18:30

Spelmässigt gör vi en rätt så bra match, rullar boll fint och behärskat och skapar massa farligheter. Men vi slarvar en hel del, ofta med för otydliga passningar eller tapp när vi blir stillastående och för långsamma med bollen. Många bra aktioner med fint passningsspel slutar med att vi krånglar till det och bollen går till motståndaren.


Vi gör ett tidigt mål genom Meron i den 6:e minuten. Sedan kvitterar dom, bolltapp och en boll på djupet som Ellis rusar ut på och rensar men den studsar oturligt på motståndaren rakt mot mål och rullar in efter lite brottning på linjen. 1-1 står sig halvleken ut trots att vi har massor med lägen. Bollen vill liksom inte in, några gånger är målet i princip helt öppet men vi lyckas ändå inte trycka dit den.


Vi kände i paus att snart bör vi få utdelning på någon av alla möjligheter som skapas. Och vi är egentligen inte oroliga. Lite bättre fokus och försöka minska på slarvandet så skall vi vinna denna match.


Valbo är bra i försvarsspelet och gör det svårt för oss. Vi får kämpa för den poäng vi har när dom ställer om och också skapar en del farligheter. Matchen går in i sitt slutskede och resultatet står sig, man börjar bita sig på naglarna lite grand… Mindre än 5 minuter kvar och till slut sätter Buster bollen i mål! En minut senare avlossar Olle ett skott snyggt i mål och vi kan andas ut och vända hemåt med tre poäng.


Vinst och godkänd insats. Lite “premiär” feeling var det och hade vi mött något av topplagen i denna första match efter uppehållet hade vi kanske fått svårt att vinna. Nu blev det en lagom tuff start och en tydlig påminnelse att vi behöver höja oss och vara mycket mer beslutsamma i kommande matcher.


3 poäng och bra kämpat alla 13 som kunde lira idag!!


/Rf

 

<< Tillbaka

 
 
 
Facebook