Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Enångers IK
0 - 2
Iggesunds IK 2
Enångers IK0 - 2Iggesunds IK 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 juni, 18:00
Plats:Brovallen
Tävling:
Matchnummer: 080110051
Samling:16:40, Movallen
Aktivitetsinfo: Avresa från Movallen 16.40. Vi åker bilar så bra om ni som har bil kan ange det i svaret så vi vet att alla kommer med.
Trupp:Alvin Brisvåg
André Mickelsson
Andreas Dahlström
Axel Stillmark
Baris Avci
Christian Brolin
Filip Dawidowicz
Johan Näsman
Karl Palmlöf
Ler Paw Penrayson
Mattias Pousard
Olle Olsson
Pacifique Muhizi
Philip Johansson
Simon Lefebvre-Filleau
Tobias Björk
Derbyvinst!
2019-06-10 10:35

Första derbyt för säsongen slutar med seger på Brovallen.


Enånger börjar matchen bra och skapar en hel del farligheter på fasta och mängder med hörnor. Dom har lite tryck på oss men vi försvarar oss bra och kan även vi producera farligheter. När det gått 15-20 minuter har vi tagit kommandot och har det bättre spelet och för matchen. En stolpträff av Crimo följs upp med målfirande när han bredsidar in 0-1 efter en fin boll genom deras backlinje några minuter senare. EIK får åter igen lite syre i mitten av halvleken när vår forcering stannar av. Det ser ändå helt ok ut och vi rullar på bra, kommer runt på kanterna och har flera farliga avslut som dock inte resulterar i något mer mål innan paus.


Enånger hotar oss främst i djupet och på våra kanter där man ofta försöker skapa överläge mot vår ytterback. Vi pratar om det under pausvilan, att vi säkrar upp där och inte går bort oss. Centralt har vi rätt bra koll och ger inte allt för mycket utrymme åt deras fw. Det finns mycket yta mitt på plan som vi vill försöka utnyttja ännu mer.


Ganska tidigt i 2:a får EIK straff. En märklig situation när Philip J och deras spelare försöker sparka på bollen med ett kraftigt ihopslag som följd. Ingen faller och man tror att spelet skall gå vidare men domaren bedömer att det är straff, som Dalle mycket skickligt läser och räddar. Tyvärr blir Philip tvungen att linka av med en svullen fotknöl. Matchbilden är ganska så lik där vi för spelet och har en del lägen bla ribbträff och friläge där vi kanske bör kunna avgöra och stänga matchen tidigare. EIK sticker även dom upp med farligheter men får inte till det riktigt i avsluten. 0-2 kommer hur som helst, André står på bakre ytan vid ett inlägg och kan lobbnicka in bollen i bortre gaveln. Det är då 10 minuter kvar och det känns ganska klart.

Bra insats av laget och en skön seger.


Laget 4-4-2:


        André M - Crimo


 Filip - Tobbe - Näsman - Karl


Paci - Mattias - Simon - Philip


                Dalle


Axel(->hb), Ler(fw), Olle(fw)<< Tillbaka

 
 
 
Facebook