Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Trönö IK
2 - 0
Iggesunds IK 2
Trönö IK2 - 0Iggesunds IK 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 maj, 15:00
Plats:Trönö IP
Tävling:
Matchnummer: 080110016
Samling:13:15, Movallen
Aktivitetsinfo: Avresetider:
Hertz Hudiksvall (vid McDonalds) 12.50
Movallen 13.15
Vi åker minibussar. Ni som kliver på i Hudiksvall skriv det i kallelsen.
Trupp:Alvin Brisvåg
Christoffer Svedin
Dennis Baban
Ellis Nilsson
Karl Palmlöf
Ler Paw Penrayson
Mattias Pousard
Melwin Hällström
Nanthawat Jonat Nampha
Nils Widén
Olle Olsson
Pacifique Muhizi
Simon Lefebvre-Filleau
Tim Wiklund
Ingen rolig föreställning!...
2019-05-12 02:34

En match Trönö vinner med 2-0 och tar 3 lättförtjänta poäng. Dom utnyttjar sina styrkor och sin rutin när man slår längre bollar som vi får slåss hårt för. Spelmässigt är vi snabbare och bättre men det saknas skärpa när vi skall spela avgörande bollar.


Inför matchen pratar vi om att utnyttja kanterna, låta våra fw få bollar att löpa på för inspel eller möjlighet att avsluta. Tyvärr följer vi inte det, 80% av bollarna går istället högt och centralt där deras mittbackar kan gå mot bollen och knoppa bort den eller bryta. Vi vinner ingen sån duell. Okej, kanske nån.


Vi har övertaget och rullar på bra men kommer inte till några superheta lägen. Deras taktik med långbollar blir framgångsrikt när vi tillåter dom stå och prickskjuta bollarna på sina anfallare. Det blir fysiskt och krävande för oss men vi står upp bra och ger oss inte i duellspelet. När vi äger boll och skall anfalla hittar vi inte våra fw och lyckas inte riktigt på sista 3:e delen utan vi tappar tempo och det blir lite villrådigt. Det ropas ofta och högljutt från oss på sidan att utnyttja kanterna mera.. I minut 39 förlorar vi bollen på mitten och dom kan lyfta bollen mot en ensam forward som kan nick(?)lobba i mål och dom tar ganska ologiskt ledningen. Vi har haft flera fina chanser att göra mål och det bör ge utdelning snart känns det som.


Paus och vi behöver förändra. Går över från 4-3-3 till en 4-4-2 formation i förhoppning att bli lite enklare och rakare i vårt anfallsspel. Vi poängterar det vi tjatat om i en timme, sätt ut bollarna på kanterna och kom runt där, tvinga deras försvarare att behöva vända sig.


Inledningen av andra är bra och vi har redan i första minuterna skapat flera farligheter. På sidan ropar vi att använda kanterna mera… Det smäller ganska bra och tyvärr tillåts det när domaren flera gånger släpper en frispark i ett första läge för att istället tvingas blåsa i nästa situation som nu blir mycket tuffare och farligare pga av frustrerade spelare, onödigt. En Trönö spelare blir också utvisad och vi drar på oss några varningar. Som matchbilden ser ut ger det oss ingen direkt fördel att vara en man mer. Fortsatt vill vi få fler bollar ut på kanterna och komma runt där, något som vi för övrigt flitigt ropar på sidan…. Det blir något bättre av den varan men tyvärr inget mål för oss denna dag. Dom sätter däremot en straff i slutminuterna.


Återigen en match där våra unga spelare får med sig en nyttig läropeng. Beröm till laget som trots underläge fortsätter kriga på. Vi ledare försöker efteråt hitta något vi borde gjort annorlunda. Vi kunde i alla fall inte vara tydligare med att få bollen ut mot kanten, det var vi överens om….. Förändringen i andra gör att det blir bättre men det räcker inte.


Individuellt är vi skickligare på många positioner men samtidigt slarvas det i beslutstagandet och det skadar oss kollektivt. Ofta handlar det om att vi inte ger varandra tillräckligt med tid, tre-fyra touch och ett för sent pass stannar upp ett anfall/löpning eller en mottagning. Eller crossar och 8m-pass rätt på fötterna till en motståndare. Lite så. Där måste vi bli mycket mycket mycket noggrannare.


Synd att vi inte lyckas sätta någon boll för det var vi helt klart värda, då tror jag även matchen kan ha tagit en annan vändning.Laget 4-3-3:


   Alvin - Mattias - Baban


       Nils - Karl - Olle


Paci - Tim - Simon - Svidde


               Ellis


Ler kommer in som fw.

Jonat på ymf.

Philip som yb.

Melwin på ymf.


/Rf<< Tillbaka

 
 
 
Facebook