Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Steneberg
vs
Iggesunds Idrottsklubb
StenebergvsIggesunds Idrottsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 10 september, 18:15
Plats:Brynäsvallen Gävle
Samling:16:00, Movallen och Hudik
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: 
Vi åker två minibussar med prel. 15 spelare + 3 ledare.
En buss kan plocka upp på lämpligt ställe i Hudik.

OBS! Avresa blir så tidigt som möjligt, senast runt kl 16:00!! Siktar på att starta matchen i Gävle kl 18:15.

På träningen på måndag stämmer vi av vilka som hoppar på vart. Skriv i kommentaren.

Är det någon som omöjligt hinner eller inte kan så meddela det redan nu!
Trupp:Alfred Johansson
Alvin Brisvåg
Amos Hammarstrand
André Pettersson
Axel Stillmark
Buster Ström
Ellis Nilsson
Erik Nordqvist
Mervan Yilmaz
Nanthawat Jonat Nampha
Nils Widén
Pacifique Muhizi
Philip Johansson
Pontus Thorley
Rodi Ismail
P16 - Förlust i toppmöte.
2019-09-11 12:13
Bortamatch mot toppkollegan Steneberg på fina men slitna Strömvallen.

En riktig snyting vi åker på men den är inte värre än att vi skall kunna resa oss igen. Det är nog seriens bästa lag vi möter och vi är jämna men den här dagen är dom vassare än oss.


Vi börjar matchen storartat och leder med 2-0 efter 10 minuter. Alvin skjuter från håll och i den fuktiga plastmattan studsar bollen oberäkneligt för målvakten och in i mål. Andra målet på ett patenterat långt Philipinkast som skarvas och slås in av Mervan framför mål. So far so good. Sen tappar vi lite initiativ och släpper till en reducering på hörna. Möjligen gick det lite för lätt i början för en kvittering kommer och innan paus tar Steneberg ledning på straff.


Hmm. Första 20 är kanonbra, sen får motståndaren luft under vingarna och är bättre andra halvan när dom går ikapp och förbi. Dom kan spela igenom oss och får rättvända hitta luckor i omställningar på snabba anfall. Vi är överens om att vi behöver förändra och få högre press och ta tillbaka kontrollen centralt inför 2:a hl.


3-3 kommer efter 2 minuter i andra när Alvin pressar och knycker bollen av en försvarare och kan rulla in den. Det resultatet står sig till mitten av halvleken. Vi har haft några klara chanser att ta ledningen men tyvärr är inte skärpan där i dag. Ett fjärde mål för oss och matchen hade tagit en annan vändning. Nu får istället Steneberg ta ledningen och sen rycka iväg lite väl enkelt med ytterligare något mål till 6-3 innan matchen är slut.


Alltid surt att förlora men vi skall inte gräva ner oss över den här förlusten. Prestationen av spelarna är bra och det är inget fel på inställningen. Vi har lite problem och ovana med underlaget så touchen är inte alltid den bästa på våra fötter. Det som i slutändan avgör är att dom är vassare och tar vara på sina lägen och fasta situationer bla flera mål på hörna, vi missar och har lite oflyt i våra avslut tex på en hörna som Pontus nickar strax utanför. Sen känns dom lite mer ruffigare i duellerna, river och sliter mer i oss.


Vi har spelet och är bättre i 40 minuter, dom har 50. En jämn och bra match som håller bra nivå där bägge lagen visar fina kvaliteter. Eftersom detta var en uppskjuten match från våromgången möter vi dom redan om mindre än två veckor igen hemma på Movallen. Revansch!<< Tillbaka

 
 
 
Facebook