Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bollnäs
vs
Iggesunds Idrottsklubb
BollnäsvsIggesunds Idrottsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 augusti, 13:15
Plats:Sävstaås
Samling:11:00, Movallen
Aktivitetsinfo: DM-final!
Meddela i kommentaren om ni skjutsar och antal platser.
Trupp:Alfred Johansson
Alvin Brisvåg
Amos Hammarstrand
André Pettersson
Buster Ström
Ellis Nilsson
Leo Palm
Martin Skarin
Mervan Yilmaz
Nils Widén
Olle Olsson
Philip Johansson
Pontus Thorley
Rodi Ismail
Simon Vahlberg
P16 - DM-GULD!!
2019-08-25 20:20
Vinnargänget med pokalen i luften och guldmedaljer runt halsarna!!


Det var upplagt för en spännande match i DM finalen mot Bollnäs.


Matchinledningen är lite avvaktande från bägge lagen. Det skapas lite halvchanser och farligheter åt båda håll inklusive varsin ribbträff. Vi ville vara aggressiva i vår press och vinna bollen tidigt och högt. Det är på det stora hela inget fel på spelet och vi är metodiska och rullar bollen bra med spelvändningar och försök till längre bollar på kanterna där det finns stora ytor. Vi har däremot lite svårt att etablera oss på deras halva när dom ligger rätt lågt med hela laget, och bollen kommer tillbaks relativt fort.


I paus är det fortfarande mållöst. Som sagt pratar vi om att ha tålamod och fortsätta tugga på. Vi vill få våra anfallare mer med i spelet genom att att komma ner och möta bollen oftare. Vi är bättre än Bollnäs och det bör ge utdelning snart. 


Bara någon minut in i 2:a kommer målet, Simon slår en fin långboll som Alvin skarvar till Mervan som sätter den. Stort jubel. Men rätt så typiskt för oss får Bollnäs kvittera ganska omgående, en hård (tveksamt dömd) frispark förbi muren som styrs in bakom Ellis. Nya tag och vi känns hetare, och gör också snart 2-1 genom Alvin. Vi kan inte slappna av och det är ganska hård kamp ute på plan. Det dröjer nu till slutet av matchen innan vi kan sätta spiken i kistan, i 88:e krigar Pontus in en hörna på bortre stolpen. Någon minut senare kommer ytterligare ett fint mål, lång krossboll från Philip som Alvin tar med. Philip löper med in i boxen och blir serverad bollen igen som han lätt sätter. Skönt! Innan matchen är slut hinner Alvin sätta dit 5-1.


Grymt kul och andra raka DM guldet för det här gänget!


Alvin  -  Mervan   -  Buster


       Nils - Olle - Andre


Rodi - Pontus - Affe - Philip


                Ellis


In: Simon, Leo, Amos, MartinBra inställning i helgen när vi spelat tre matcher med tre “olika” lag (P16, P16DM, A2). Det var lite av en mardröm att få ihop men det slutade ganska okej...

/Rf


<< Tillbaka

 
 
 
Facebook