Matchnummer: 000082112
Samling:13:00
På vinnarspåret igen!
2018-09-16 16:41
Dagens måskyttar! Anders Fridlund (4-2), Lukas Nilsson (1-0), Niklas Norman (2-1, 3-1, 5-2, 6-2) och Emil Hallberg (7-3).
Iggarna tog snabb revanch för förlusten senast mot Frösö genom att studsa tillbaka direkt och betvinga Höga Kusten Fotboll hemma på Movallen med klara 7-3. Och i och med att resultaten (för första gången) i övriga matcher gick med Iggarna så finns det en chans, om än liten men ändå en chans, att nå kvalplatsen.
Som siffrorna visar så blev det en bekväm seger för Iggarna. Helt nöjd skall man inte vara, det kunde gott varit några fler mål framåt och några färre bakåt men vi får ändå ge helhetsintrycket med beröm godkänt som slutbetyg.

Stundtals var spelet mycket fint, och både André Mickelsson och Lukas Nilsson som spelade från start på ytterfältet bidrog tilsammans med Petter och Tobbe till det fina spelet framförallt under första halvlek.

3-1 i paus kändes rätt säkert men i första anfallet i andra så reducerar Höga Kusten. Det hann väl aldrig bli någon panik innan Anders Fridlund rakade in 4-2 ett par minuter senare. Och matchens store målskytt Niklas Norman inledde med två mål i första och spädde på med både 5 och 6-2. Ett av dom målen efter rena propagandaliret från Iggarna. Höga Kusten hann med en reducering till 6-3 innan Emil Hallberg stängde målskyttet för dagen genom att på stopptid fastställa slutresultatet till 7-3.

Tre matcher kvar nu och vi skall köra ända in i kaklet. Vi börjar med ett besök i Härjedalen nästa helg för match mot Lillhärdal.

Många som var bra idag och med och bidrog till segern. Därav hårt att dela ut plussen men det skall göras och det blir så här:

+++ Dennis Sjölén - bäst på plan, vet inte för vilken gång i ordningen.
++ Petter Andersson - Pete har verkligen varvat upp nu. Lagets hjärta och lungor under fjolåret, visar nu samma spel igen. Styr tempot i offensiva spelet matchen igenom.
  + Niklas Norman - fantastisk arbetsinsats och gör det han är med för att göra - mål.